Oren dan buah-buahan

  

Likur

Likur disediakan oleh pergaulan dan menyuling spirit neutral, atau keras-keras minuman (wiski, brandy, cognac, rum) dengan perisa, dibuat dari makanan yang berbeza: Buah, bunga, buah-buahan, kacang, gula, madu, krim dan dll  Empat kaedah asas untuk memasak minuman keras: Kelelahan:. Rasa diterapkan secara langsung atas dasar alkohol selagi alkohol tidak diserap komponen rasa yang tambahan (8-12 bulan)

menegaskan: tambahan direndam dalam alkohol panas dan diselitkan dengan suhu yang sama selama beberapa hari.  Tapisan: alkohol barboriruetsya (diberi makan dari bawah melalui rasa pancutan), supaya pengewapan alkohol mempercepatkan dan bertukar dasarnya, yang kemudiannya ditambah lagi dengan minuman keras itu.  Penyulingan: Ini redistilliruyut minuman keras lagi, selalunya di bawah tekanan dan vakum.

Jumlah gula dalam minuman keras adalah antara 200 g / l (minuman keras de) P ke 400-520 g / l (Creme de). Adalah dipercayai bahawa arak yang dihasilkan di Mesir purba. Sami-sami di Eropah zaman pertengahan telah meningkat teknik pembuatan mereka.

Abrikontin (Abricontin) tanda berdaftar aprikot Perancis minuman keras.  Brendi aprikot (brendi Aprikot) brendi minuman keras dari aprikot. Alc. 35% Sq. 1,09.  Peguam (Advocat) botol ego kaki brendi dan telur.

Tersedia di Belanda.  Krim Ayrish (krim Ireland) tebal manis dan minuman keras wiski Ireland krim.  Izvestinye jenama: Baileys, Kerolans, Danfiz, Alc. 17%  Ayrish Kabus (Ireland kabus) jenama minuman keras, yang dipercayai menjadi semula resipi kehilangan yang terkenal Ireland heather wain.  Amaretto minuman keras, kordial yang dihasilkan dari biji benih herba dan aprikot. Rasa badam. Alc.

28% Sq. 1,09.  Anizet, anise minuman keras dari minyak Adas manis dan badam pahit, larut dalam alkohol.

Licorice rasa. Alc. 25% Sq. 1.17.  Priori aprikot minuman keras Marie BRIZARD.  Aurum oren minuman keras (kordial). Itali.

Afrika coklat coco kelapa minuman keras. Sierra Leone (Afrika Barat).  BB Benedictine DOM - Bahasa Perancis minuman keras.

Tempoh 4 tahun pendedahan. Alc. 40%. Originally dihasilkan dalam sami Benedictine di Fecamp 16. Dalam zaman kita, merupakan perusahaan komersial di tempat yang sama.

Termasuk dalam tempoh lima likur terbaik di dunia.  Deo, P Optimo, P Maximo - ilahi, yang terbaik, yang paling besar. Pl.

1,07.  Blue Curacao (Blue Curacao) biru minuman keras yang dihasilkan daripada kering kulit jeruk, buah pala, cengkih dan kayu manis. Alc. 30% Sq. 1,06.  Blackberry brendi Blekberri minuman keras.

Alc. 25% Sq. 1,10  Bronte minuman keras buah-buahan dan rempah ratus. Yorkshire. England.

Brendi Cherry (brendi Cherry) adalah suling dari ceri beri mash.  Galliano (Galliano) dan manis pedas minuman keras. Itali.

Alc. 35% Sq. 1.11.  Grand Grayar Grand Marner (Grand Marnier) berasaskan minuman keras brendi alkohol dengan tambahan Putih Curacao dan champagne-berperisa Orange. Alc. 40%.

Salah satu minuman keras terbaik di seluruh dunia.  Drambui berjenama Scotland minuman keras wiski Scotch dan heather madu. Alc. 40% Sq. 1.15.

Kahlua (Kahlua) Mexico minuman keras dengan aroma kopi. Alk.26, 5%, pl. 1,15

Kinamon manis minuman keras dengan aroma kayu manis.  Coco Rayb minuman keras dengan aroma kelapa dan rum. Alc.

21%  Coloma (Coloma) Colombia kopi minuman keras, Kahlua pengganti dalam koktel. Alc. 27%.  Kordial Medoc Bordeaux minuman keras. Aroma raspberry, oren dan koko. Berdasarkan brendi.

Creme de - minuman keras kategori dengan kandungan gula yang tinggi.  Creme de Almond sramatom badam. Alc. 25% Sq. 1.17.

Creme de pisang pisang berperisa. Alc. 28% Sq. 1.14.  Creme de Violette Creme de Grand Marner oleh Grand Marner dan krim.

Creme de koko minuman keras dari koko brendi kacang dan vanila. Mempunyai putih atau coklat. Alc. 22% Sq. 1.14.  Creme de Kelapa Creme de Cafe Creme de Noyo (Creme de Noyaux)-P dari lubang mash persik dan aprikot. Gelap warna merah dan perisa badam.

Creme de Creme de Rose Knox Creme de Yvette pada kelopak Violets, herba, biji,  Cointreau (Cointreau) - dengan 1849 yang suci brendi dengan kulit jeruk perasa. Cointreau mempunyai rasa manis daripada putih Curacao dan Triple Sec (Tripl Sec).

Alc. 40%.  Denmark Kummel minuman keras, anise dan jintan putih, dengan tambahan herba aromatik. Kering dan manis.

Alc. 38% Sq. 1,07.  La Grande Pasen (La Grand Passion) Passion rasa buah-buahan. Perancis.

Midori minuman keras Lucca dengan bau yang tembikai. Hijau. Dihasilkan di Jepun. Alc. 23% Sq. 1,05.

Parfait Amor ungu warna, dengan bau bunga, rempah dan buah-buahan. Alc. 25% Sq. 1.12.  Pasha pudina minuman keras dengan aroma yang pudina, kurang manis daripada Creme de Menthe. Alc.

30-35%.  Pistasha berperisa pistachios.  Peter Hiiring (Cherry Hiiring) brendi berasaskan ceri.

Denmark.  Sabra coklat oren. Israel. Alc. 26%  Sambuca elderberries dan anise. Itali. Alc.

35%.  Keselesaan Selatan - wangian Peach (berdasarkan burbon).  Gin Sloe - yang berpangkalan di Britain Gin minuman keras, diselitkan dengan beri dan duri.

Alc. 40% Sq. 1,04.  Tia Maria Jamaica kopi minuman keras. Alc. 26.5%, pl. 1,09.

TUAC Itali minuman keras. Terdapat dalam lebih 500 tahun. Resipi ini dirahsiakan. Aroma vanila, kelapa, koko. Alc.

42%, mp. 0,94.  Ouzo (Ouzo) manis anise minuman keras. Apabila dicairkan dengan air menjadi keruh. Greece. Alc. 45%.

Falernum alkohol arak rendah dari pulau-pulau Caribbean. Herba, limau dan rum. Rasa manis. Alk.P 6%.

Flor Alpina Itali minuman keras. Dituangkan ke dalam botol yang tinggi, yang terkandung dalam sebatang ranting pokok yang diliputi dengan gula terhablur.  Framboise (Framboise) minuman keras Raspberry bunyi manis.  Fruazett (Freisette) strawberi minuman keras.

Forbidden Fruit (Buah Terlarang) anggur minuman keras.  Franzheliko minuman keras dengan aroma yang hazelnuts. Itali. Alc.

28%.  FreyzCherri Marner ceri brendi berasaskan minuman keras. Alc. 24%.  Chambord raspberi minuman keras. Mengandungi beri lain, herba dan madu.

Alc. 16.5%.  Unfortunately (unfortunately) vintaj minuman keras pertama yang dihasilkan lebih 300 tahun lalu di Perancis. Kini boleh didapati dalam Taragone (Sepanyol). Resipi disimpan sami Carthusian rahsia. Unfortunately kuning mengandungi 120 bahan-bahan, alkohol.

40%, pl. 1,07, 250 bahan hijau, alkohol. 55% Sq. 1.02.  Yukon Jack minuman keras semisweet kulit jeruk, herba, dan wiski Kanada.

Alc. 50%. Kanada.  Yagermayster Jerman minuman keras dari 56 herba, akar dan buah-buahan. Minuman beralkohol.

Related Posts:
  1. quince

  

aprikot, pic, oren

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.