Oren dan buah-buahan

  

Minuman keras «abrikotin»

Arak "abrikotin" 1 kg aprikot, 10 liter sirap, berwarna daripada aprikot rasa pahit badam masak potong dengan kulit, tulang hancur secara berasingan, dan benar-benar mash pulpa. Diambil bersama-sama, menegaskan dalam sirap untuk 1 bulan, ditapis, menambah kuantiti kecil berwarna dari badam pahit (rasa) dan sentuh dalam merah jambu.

Arak aprikot1 500 ml jus aprikot, 500 ml alkohol, 1 kg gula, 2 beg vanila. Daripada aprikot (walaupun terlalu masak) matang, keluarkan batu dan memerah jus, yang kemudian dicampur dengan jumlah yang sama alkohol. Tambah gula dan vanila 2 beg, atau campuran kayu manis dan bunga cengkih - untuk rasa. Tuangkan ke dalam botol dan meninggalkan minuman keras itu menjelaskan.  Apricot minuman keras 1 Februari kg aprikot 750 ml alkohol atau Vodka, 1 kg gula, secubit kayu manis, 1.5 liter air  Dibasuh aprikot memanjangkan, dan tulang dihancurkan.

Tuangkan buah-buahan dan biji dengan alkohol dan dibiarkan 7 hari, kacau setiap hari selama 1-2 kali. Kemudian masukkan sirap diperbuat daripada gula dan air, dan kayu manis. Minuman keras adalah ditapis dan dituang ke dalam botol.  Apricot minuman keras Mac 1 kg aprikot, 250 ml alkohol, 500 g gula 125 ml rum atau brandy, 1 gelen air.  Aprikot dicuci, berpecah dua dan mengeluarkan benih, tambah air dan dibiarkan selama 24 jam.

Parit, menambah aprikot gula dan rebus selama 10-15 minit, kemudian ketegangan jus melalui kain linen, tambah rum dan alkohol. The minuman keras mengakibatkan tuangkan ke dalam botol. Simpan di tempat yang sejuk.

Anda mungkin berminat dalam:

  

aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.