Oren dan buah-buahan

  

Penjelasan mengenai semua jenis minuman keras

Likur adalah berbeza, di atas rumput, di beri dan buah-buahan. Pada halaman ini anda akan menemui terperinci perihal semua jenis arak. asal mereka dan kaedah-kaedah pengeluaran.  Apricot likur buah-buahan minuman keras boleh didapati di bawah nama-nama brendi aprikot, apry, apricotine, aprikose, apricotsengeist, yang bermaksud minuman keras atau aquavit, diperolehi oleh penyerapan buah dengan biji pada pangkal atau alkohol melalui penapaian buah puri, dan cara-cara lain yang memerlukan tindakan susulan  penyulingan.

Nama-nama yang sama juga ditetapkan minuman keras, yang merupakan campuran pati predstavlyut aprikot dengan brendi. Klasik Perancis Marie Brizard dianggap (Marie Brizard), Belanda Bols dan De Kuyper, serta yg setuju] Rica Leroux.  Orange minuman keras untuk dijual terdapat pelbagai jenis orange likur.

Curacao (Curacao), dinamakan sedemikian kerana semua  masa itu dibuat dari kulit satu jenis limau, yang telah berlaku dengan nama yang sama pulau di Antillen West, dicirikan oleh pelbagai OTE] kami, merupakan rangkaian klasik likur Bols dan De Kuyper. Kering Triple (triple sec) dikeluarkan terutamanya oleh penyulingan infusi alkohol daripada kulit oren pahit.

Berbeza daripada "Curacao" sendiri "satu tanpa warna, alkohol yang lebih tinggi kandungan dan rasa lebih hebat, dan secara umum, di kalangan pelbagai barangan jualan, yang paling ketara ialah Cointreau Perancis (Cointreau). Likur, jenis ungkapan] pemprosesan menggabungkan kedua-dua sebelumnya, kadang-kadang ciri-ciri penggunaan sulingan anggur sebagai rangka komponen yang boleh didapati mengenai langkah-langkah gay] dari Perancis "Grand Magnier» (Grand Marnier) dan Itali  "Aura» (Aurum).  Pisang minuman keras boleh dibuat krim minuman keras atau minuman keras daripada pelbagai kandungan gula biasa, telah, secara umum, aroma buah-buahan yang kukuh dan manis] rasa kiu.

Perlu diingatkan berkrim] vy pisang dan minuman keras Bols De Que RC dan minuman keras pisang Pisang Ambon.  Cherry brendi minuman keras ini kali] berbeza dalam teknik pengeluaran arak yang diperolehi oleh kemasukan di pelbagai alkohol asas prev] penyulingan ketinggalan berikutnya, yang dihasilkan oleh penyulingan mash diperam dengan benih, dengan tambahan buah diselitkan dalam penyulingan alkohol, dan lain-lain.

Oleh itu, Jualan Vp, terdapat banyak versi yang berbeza arak itu, dari "Kyuzene» (Cusenier), (Rocher) dan "Perancis Marina» (Marire) kepada Belanda De Kuyper, angpiyavn Geran Morella, cemerlang Denmark Peter Heerin, dan Akhirnya, Sanque Morlacco dari Itali Lyuksardo. Jenis Cherry, "Marasco" dalam Lyuksardo untuk menghasilkan Itali "Moraskino» (Moraschino).  Pir minuman keras Dettling Mare Switzerland dan Perancis menghasilkan likur terbaik pir.

Lunar terbesar di peringkat antarabangsa terkenal minuman keras Midori Melon dikeluarkan oleh sebuah rumah Jepun Suntori.  Blackberry dan blueberry minuman keras atas dasar yang beri dihasilkan terutamanya alkohol. Dalam pembuatan arak perlu diambil perhatian pengeluaran Perancis Giffard, yang mengeluarkan minuman keras Creme de Mures dan Sreme de Mylrtilles Cranberry minuman keras.  Strawberry minuman keras juga berbeza dalam teknik pengeluaran, tetapi penggunaan utama minyak penting, ditambah alkohol etil.

Jenama terkemuka di Eropah Perancis Dolfi, dituangkan dalam sebuah botol klasik persegi] mempertahankan diri.  Raspberry minuman keras untuk dijual di Eropah wujud di atas semua minum dibuat dengan menambah alkohol kepada sirap minuman ringan tradisional. Antara lain, seseorang itu perlu memberi perhatian kepada "Raspberri» (Raspberry) oleh Marie Bizard dan dari Jean Danflou.

Mandarin minuman keras adalah pembuatan terkemuka di Eropah ETS Brussels Fourcroy, di mana sebagai asas penggunaan alkohol yang berkualiti tinggi Napoleon Cognac. Arak dijual sebagai bahasa Mandarin Napoleon. Di Itali, satu jenama terutamanya berharga dan Solado Mandarinetto Isolabella.  Currant minuman keras currant minuman keras adalah petunjuk terbaik klasik] daripada krim Dijon, dibuat oleh Lejay-lagoute, menerima] shysya daripada campuran tiga jus berbeza dengan tambahan alkohol currants tulen, air dan gula.

Beri direndam di dalam alkohol selama sekurang-kurangnya tiga mesyasya dan kemudian tertakluk kepada pelbagai kitar semula. Selepas] pertama diperolehi oleh meneran Vaga  jus dara (vierge jus),  semula kemasukan roh, dan asas second memberikan campuran meneran di bawah nama cas (cas): pencairan berikutnya dengan campuran air dan alkohol, yang sebelum ini telah memberikan satu pendirian yang munasabah, diikuti oleh ketiga dalam tapisan, memberikan jus terbaru, yang disebut  membersihkan (lavasse).

Jus, yang diperolehi melalui kaedah ini adalah botol. Dalam campuran baki ditambah alkohol suling, dan di dalam tangki khas untuk pengeluaran distillirovochnyh aquavit, yang akan berkhidmat untuk campuran lagi.

Likur dengan rempah dan pati aromatik dari anise (Anice) Ia mengenai Raki, dihasilkan terutamanya di Turki, luzo Yunani, diperolehi berdasarkan sulingan wain, Itali Anesone, Anisetta, Sambuca, Sassolino dan lain-lain, yang Pernod Perancis, Pastis, Ricard dan lain-lain, serta minuman keras indah Anisette dari Marie Brizard. Di Sepanyol penggunaan Anis de. Tono dan Anis de Chinchon, di Portugal dilanjutkan Anis Domuz.

Apabila menyediakan arak ini bukan sahaja benih hijau dan bunga daripada bunga lawang, biji Adas dan, jintan putih dan hitam tua bunga, kerana mereka juga mencipta minuman rasa yang unik.  W ioletta (Ungu) Komponen ini minuman keras krim adalah banyak, tetapi dikuasai oleh rasa dan warna Violets. Antara Belanda paling dihormati untuk otmetit Bois dan De Kuyper.

Terakhir kelapa minuman keras minuman keras berasaskan kelapa yang dihasilkan di negara-negara yang sama di mana dihasilkan rum, ia kini minuman keras juga dihasilkan dan di Eropah. Adakah jenama yang paling biasa, yang selalu digunakan sebagai rum sulingan asas adalah Malibii, Coco Ribe, Koko Kanu dan Ron Coco.

Terdapat dua kopi minuman keras, antara lain: Mexico Kahlua (Kahlua), diperolehi berdasarkan sulingan anggur dan biji koko dan mempunyai rasa yang berbeza daripada vanila, allspice dan "Tia Maria» (Tia Maria), menghasilkan] Emy berdasarkan Roma , ekstrak Gunung jenis kacang biru dan pelbagai rempah. Di Itali, sebuah Caffee terutamanya berharga Sukan Borghetti.  Amaretto badam minuman keras yang dihasilkan daripada aprikot benih posredst] sekarang PTO pada alkohol dan menambah rempah berharga.

Pemimpin dipertikaikan di dunia adalah minuman keras Itali Amaretto di Saronno IOriginale.  Peppermint minuman keras untuk dijual di Itali anda boleh menemui cemerlang Menta Sacco dua varieti putih dan hijau. Di Perancis, sebuah pudina indah minuman keras dijual di bawah nama Dapatkan Pudina, dalam kedua-dua versi sama tradisional.  Coklat pengurusan Banyak minuman keras di peringkat kebangsaan dan antarabangsa] tahap fessional menghasilkan cahaya dan gelap berasaskan krim koko minuman keras.

Sun] lain di perlu diambil perhatian Belanda dan Bols De Kuyper.  Averna (Averna) berbesar hati dalam minuman keras Itali, iaitu untuk] berdiri di atas campuran 60 herba dan akar.  Peguam (Advocaat) Belanda minuman keras dengan pelbagai aroma dan kuning telur, larut dalam alkohol wain.  Ayrish Kabus (Ireland kabus) minuman keras yang dihasilkan di Ireland, dengan wiski dan kali] rumput peribadi.  Alpine arak kegemaran minuman keras di Itali dengan campuran 34 jenis herba dan] renev.

Amer Picon (Amer picon) Suatu kegemaran di Perancis, kuat semangat] pitok berasaskan kulit pohon segala minuman keras, gentian dan pelbagai rempah aromatik ditambah kepada alkohol.  Aperol (Aperol) Bahasa Itali minuman keras berasaskan minuman beralkohol diselitkan tra] pulau, kulit jeruk dan akar.  Ashanti Gold (Ashantigold) Denmark minuman keras berdasarkan Armagnac dengan koko dan beberapa semulajadi] pati aromatik tral.

Baileys Cream (Bailleys krim) Ireland wiski minuman keras, krim, shokola] rumah dan kopi.  Beynz aysland krim (Bainz pulau krim) minuman keras, yang dihasilkan di Australia atas dasar coklat wiski Lee, dan kelapa.]  Benedictine (Benedictine) Bahasa Perancis minuman keras berdasarkan pada 20 herba rempah yang berbeza.

Pahit Campari (pahit Campari) Bahasa Itali minuman keras aperitivny tra] pulau, tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yang ditambah ke alkohol.  Braulio (Braulio) Satu minuman keras kegemaran Itali dibuat dari herba dan bunga, untuk] dalam alkohol mencairkan.  Galliano (Galliano) minuman keras yang dihasilkan di Itali, dengan bahan aromatik] hartanah, herba dan rempah.

Gleyva (Giayva) Scotch wiski minuman keras berasaskan herba dan madu.  Drambuye (Drambuie) Scotch Whisky minuman keras berasaskan dengan herba, rempah ratus dan madu.  Krim Drost (Droste krim) minuman keras, yang dihasilkan di Belanda dengan inti coklat manis dan bahan-bahan aromatik.

Master Pencarian (Jiigermeister) di Itali minuman keras kegemaran dengan campuran 56 herba dan rempah ditambah kepada alkohol.  Izarra (Izarra) Bahasa Perancis minuman keras dengan campuran daripada 48 sebatian aromatik dalam Armagnac. Terdapat dua jenis: "Izarra" hijau dan "Izarra" kuning.  Kpemenkreol (Clement Creole) minuman keras, dihasilkan di Martinique pada ba] se rum dengan rempah dan kulit oren.

Kordal Campari (CordialCampari) minuman keras yang dihasilkan di Itali di ba] lain campuran sulingan raspberry dan aquavit dari anggur yang baik.  Lohan andaka (Lochan Ord) Scotland berasaskan minuman keras dengan wiski dan madu rempah ratus.  Krim Meyers (Meyers krim) minuman keras yang dihasilkan di Jamaica, dengan rum, coklat, kacang, vanila dan krim.  Noyo (Noyeau) Bahasa Perancis minuman keras dengan semangat wain, pic kostoch] kami dan pelbagai bahan-bahan aromatik.  Pyms (Pimms) diberi penghormatan di England minuman keras dengan komponen aromatik yang kompleks.

Terdapat pelbagai pilihan, ditandai dengan bernombor tentang] asas alkohol bermakna sama: 1 gin, 2 Bu] ski, N23 dengan brendi, N24 dengan rum, burbon 5 dan 6 dengan vodka.  Ramazzotti (Ramazzotti) diberi penghormatan di Itali minuman keras dengan campuran 33 herba dan] renev.  Sabra (Sabra) minuman keras,  dihasilkan di Israel, dengan kulit oren dan coklat.

Suzern keselesaan (Selatan keselesaan) minuman keras, yang dihasilkan oleh Amerika Syarikat atas dasar burbon berperisa dengan pic dan op] Rus.  Strega (Strega) minuman keras yang dihasilkan di Itali selama 70 herba dan ekstrak tumbuhan.  Suze (Suze) diberi penghormatan di Perancis dengan gentian minuman keras dan pelbagai bahan-bahan aromatik] monokromatik ditambah kepada alkohol.

Unicum (Unicum) diberi penghormatan di Hungary minuman keras dengan campuran 40 herba dan apelsi] meliputi baru.  Fernet Branca (Ferney Branca) Kegemaran Itali minuman keras, yang mewakili] yuschy an penyerapan herba, akar dan rempah.  Franzheliko (Frangelico) Bahasa Itali minuman keras tulang, badam bijih] heh, dan coklat.

Hina Martini (Cina Martini) Dear Itali minuman keras berdasarkan kuinina dan kulit oren ditambah kepada alkohol.  Cinar (Supag) cukup dihormati Itali minuman keras, yang disediakan atas dasar itu rempah articok dan pelbagai aromatik ditambah kepada alkohol.  Unfortunately (unfortunately) 130 herba minuman keras yang dihasilkan di Perancis.

Su] wujud dalam dua versi: hijau dan kering dengan kandungan yang tinggi alkohol] Hola dan kuning adalah lebih manis dan lebih mudah.  Yukon Yak (Yukon Jack) minuman keras, yang dihasilkan di Kanada berdasarkan wiski dan rumput] E dan sitrus.

  

pic, aprikot, oren

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.