Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Aprikotcheeked

Merah-(Chervonoschoky) aprikot .P asing, kelas pertengahan makan-pengetinan. Pokok vyshesrednih saiz, dengan jarang, mahkota bulat, menyebarkan, tak berat kepada syarat-syarat yang semakin meningkat di selatan Ukraine adalah agak tahan lasak dalam srednezimostoykie hutan-padang rumput, tahan kemarau. Bear buah aprikot bermula pada tahun keempat atau kelima dan memberi hasil yang tinggi.

Tetapi kelas mengalami frosts musim bunga dan turun naik secara tiba-tiba suhu pada musim sejuk, yang menyebabkan pokok urozhdynost tidak teratur.  Buah bersaiz sederhana (50 g atau lebih), bulat atau bulat bujur-, emas jingga dengan cahaya yang indah. Isi oren-zheyataya, padat, sederhana berair, masam-manis, rasa baik, dari batu itu boleh dengan mudah dipisahkan. Buah-buahan masak pada Julai lewat, bukan pada masa yang sama, buah-buahan yang cukup masak hancur. Berterusan selama enam hingga lapan hari, diangkut.

Buah yang baik untuk meja dan pengetinan: satu mengeluarkan minuman buah-buahan yang berkualiti tinggi, jem, marmalade dan jem.  Gred dizonkan di Ukraine dalam Vinnytsia, Dnipropetrovsk, Donetsk, Transcarpathian, Zaporizhzhya, Ivano-Frankivsk, Kirovohrad, Crimea, Mykolaiv, Odesa, Hijrah, Ternopil, Kherson, Khmelnytsky dan wilayah Chernivtsi.

Related Posts:
  1. Orange
  2. Lemon
  3. Peach

  

buah aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.