Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Benih aprikot merah yang dihadapi

Saya telah lama mempunyai nasib tidak dengan aprikot. ditanam pelbagai jenis. Jangan hidup. Sebab saya tidak faham.

Untuk kawasan jiran seperti tanah, keadaan iklim yang serupa. Malangnya, saya mempunyai nasib tidak. Tetapi inilah beberapa tahun yang lalu memperoleh merah-aprikot benih. Kami ini kelas perkara biasa.Benih aprikot merah Saya juga kini boleh berkata dengan yakin bahawa pilihan kelas telah berjaya. Buah speyut cukup awal. Ini aprikot kualiti sama sekali tidak menonjol tanah, zimostoek, tidak takut kepada kemarau.

Ia adalah pemikiran yang terkutuk aprikot adalah praktikal imun untuk penyakit kulat. Saya tidak boleh berkata, tetapi setakat ini saya pokok tidak sakit. Aprikot-cheeked tidak memerlukan pendebungaan silang, yang cukup untuk beliau debunga itu. Bukan bunga pertama kultivar lain.

Mungkin ia menjimatkan daripada membeku. Pada pertengahan bulan Julai, sudah mula raya di aprikot. Mereka masak asynchronously, yang sangat baik. Buah-buahan berbeza keindahan dan rasa.

Anda juga boleh menggunakan tulang: ia tidak pahit.

  

aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.