Oren dan buah-buahan

  

Buahbuahan

Aprikot adalah salah satu buah-buahan yang paling popular pokok batu di kawasan selatan Soviet Union, terutama di Asia Tengah dan republik Transcaucasian, di Ukraine, Crimea dan Kaukasus Utara.  Buah-buahan aprikot mempunyai kandungan gula yang tinggi, tinggi dengan vitamin A, kehadiran asid organik, aromatik dan mineral sangat berharga.Buah Dalam hal ini, sebagai tambahan kepada nilai pemakanan, mereka mempunyai dieticheskimi sangat penting hartanah.

Harta buah aprikot memulihkan hemoglobin dalam darah menjadikannya alat berharga dalam rawatan anemia.  Mempunyai rasa penuh (gula baik kandungan, keasidan dan aroma) dan tinggi dalam pektin, Buah mewakili nilai luar biasa bagi industri pengalengan itu.  Kolak aprikot, jem, jem, tepuk, marmalade, jeli, halwa buah-buahan yang sangat bernilai untuk mereka yang cantik warna emas-oren, aprikot "tipikal dan sengit" aroma dan menyenangkan, keasidan menyegarkan.

Ia sudah sepatutnya terkenal dengan wain yang dibuat dari aprikot, dan minuman keras terutamanya, yang dikenali sebagai abrikotina.  Rasa baik dan harta dieticheskimi adalah jus aprikot, memasak yang amat penting dalam beberapa tahun kebelakangan ini di negara kita.

Related Posts:
  1. oren pokok perumpamaan
  2. Peach

  

buah aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.