Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Minyak isirong aprikot

Minyak Apricot untuk kulitminyak Aprikot, seperti semua buah-buahan lain minyak batu yang sejuk ditekan dari lubang aprikot, bagaimanapun, juga dari plum benih.  minyak oluchaemoe adalah produk semulajadi yang bersih, yang mengandungi sejumlah besar vitamin dan lain-lain komponen yang berguna, dan digunakan secara meluas dalam kosmetik bagi menjaga semua jenis kulit.

Utama bahan penting yang membentuk minyak aprikot - asid lemak poli tak tepu dan lain-lain yang memberikan kesihatan dan berfungsi dengan baik dalam sel kulit kita;  akzhe, vitamin A, yang menyediakan keanjalan kulit dan penghidratan;  itamin C, yang bertanggungjawab bagi keanjalan dan keremajaan kulit;  Sudah tentu, vitamin M (peratusan tertinggi), yang membantu mempercepatkan penjanaan semula sel-sel kulit, sekali gus melambatkan penuaan dan pudar, kembali normal kelenjar minyak untuk menghalang perkembangan sekarang, dan mengelakkan kemunculan jerawat.  Minyak isirong aprikot - ia hanyalah satu alat penting untuk kulit yang mengalami kekurangan vitamin, dan tidak menerima nutrisi yang mencukupi dan penghidratan.

Minyak Aprikot untuk orang yang boleh mencapai keputusan penting dalam memperbaiki keadaan kulit yang disebabkan oleh pelbagai cukup luas aktivitinya.  Kecekapan minyak isirong aprikot - menggunakan aprikot mentega menyumbang kepada pemakanan yang baik, pengurangan, dan melembapkan kulit, mencegah kekeringan dan mengelupas dan membantu mempercepatkan proses pengelupasan kepingan kulit mati  - Merangsang sintesis dan elastin, yang menghalang kulit daripada kehilangan kekenyalan itu;  - Mempunyai kesan meremajakan dan membantu melicinkan kedutan wajah yang sedia ada;  - - Oleh kerana ciri-ciri anti-radang yang membantu meredakan pelbagai jenis radang kulit, yang amat baik untuk kulit bermasalah dan sensitif.

PPLICATION minyak isirong aprikot untuk menghadapi di tempat pertama adalah disyorkan untuk kulit kering, kering dan kasar, serta mula hilang keanjalan dan ketegasan, kulit kusam dan kendur.  e akan kurang berguna kepada penggunaan minyak dan isirong aprikot, yang bertindak balas secara negatif dalam banyak persediaan kosmetik untuk kulit berminyak, terutamanya jika dia cenderung kepada pembentukan jerawat.

Rum minyak aprikot yang sesuai untuk penjagaan kulit bayi, serta pemakanan dan pencegahan kulit kelopak mata penuaan.  Aso aprikot benih adalah cecair, dan sedikit likat dalam struktur, yang hampir tiada bau (mungkin rasa pedas sedikit dan aprikot), dan meninggalkan kulit bersinar sangat kuat.  PPLICATION minyak isirong aprikot untuk muka, seperti dalam tulen pekat atau dicampur dengan minyak sayuran lain, sesuai untuk hampir apa-apa maksud.

Ah, sebagai contoh, sepenuhnya boleh melumasi muka minyak tulen untuk malam, menggunakan ia bukan krim malam, atau memohon sedikit di bawah mata, menggantikan krim kosmetik dan gel untuk abad.  ozhno juga hanya untuk minyak isirong aprikot terjejas menggelupas, atau pelbagai kulit meradang, atau menambah jumlah tanpa had pelembab dan krim berkhasiat, dan  .  ut panas minyak isirong aprikot sesuai sebagai tonik untuk membersihkan semua jenis kulit (kecuali sangat berminyak), dan dia akan menjadikan asas yang baik untuk penyediaan lemak  .  ry popular menggunakan minyak isirong aprikot, dan topeng rumah pelbagai bentuk untuk  .  Untuk tujuan ini, ia boleh digunakan semula sebagai cara yang bebas, hanya menyebabkan minyak tulen di muka, dan menahan kira-kira 20-30 minit, dan menambah kepada rumusan lain topeng, yang secara khusus direka untuk kuasa, mengurangkan, pelembab, menenangkan dan peremajaan kulit.

Akzhe, kita perhatikan bahawa laman web kami mengumpul nombor cantik besar pelbagai  Terdiri banyak termasuk minyak sayuran pelbagai. Jadi secara semulajadi, dan bukannya mana-mana minyak dalam resipi anda dengan selamat boleh menggunakan sedikit aprikot biji.

Related Posts:
  1. Lemon

  

minyak isirong aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.