Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Apricot minyak nutrien asas ...

Minyak Aprikot adalah dalam proses sejuk menekan benih daripada biasa aprikot, serta plum dan prun.Apricot minyak asas komposisi nutrien dan pelembap minyak tersebut adalah produk semulajadi yang berasal dari alam, termasuk vitamin A, B, C, F, lemak politaktepu asid, yang juga banyak lagi berguna vitamin kompleks adalah kesan yang baik terhadap proses penting dalam badan.

Minyak Apricot secara meluas dan digunakan dengan meluas dalam kosmetologi dan dermatologi sebagai asas untuk komposisi nutrisi dan pelembab. Ia membantu menguatkan rambut, kuku, sesuai  untuk penjagaan kulit. Adalah disyorkan untuk kulit bayi yang sensitif.  Minyak aprikot membantu memulihkan keanjalan kulit yang menyediakan kitar semula, anti-radang, anti-penuaan dan toning kesan, membuat kulit kulit cantik dan sihat, mengembalikan keanjalan.

Cemerlang untuk selulit, menghilangkan keradangan dan kulit kasar. Aktif digunakan untuk penjagaan kulit harian boleh digunakan untuk menjaga anak, sensitif, kulit menggeleber dan letih.  Minyak aprikot berkesan melawan masalah kulit dan dermatitis.  Minyak aprikot adalah disyorkan bukan sahaja sebagai produk tersendiri, seperti yang, tetapi bersama-sama dengan lain-lain jenis minyak sayuran (minyak avokado, jojoba, badam, germa gandum).

Nisbah 1:1, bagi menjaga muka tangan, dan kulit badan.  Urut boleh digunakan sebagai minyak urut, bagi kedua-dua orang dewasa dan anak-anak, atau mengambil sebagai asas untuk minyak pati daripada chamomile dan neroli (1-2 titis minyak pati untuk 50ml minyak isirong aprikot), atau atas dasar 50ml minyak 1-2 titisan minyak penting nilam, lavender atau bergamot. Atau pada nombor yang sama pangkalan di udara 1kaple oren minyak dan lavender.

Hasilnya adalah satu cara yang berkesan untuk menghapuskan radang kulit, ruam, tompok kering. Digunakan dalam pencegahan penyakit pernafasan kanak-kanak.  Menentang rendah mutunya pada kulit dan selulit boleh melakukan campuran berikut: minyak isirong aprikot bercampur dalam perkadaran yang sama (1:1), diperkaya dengan minyak pati (2-3 titis Jintan saru, Orange,lemon, rosemary, jeruk keprok, limau gedang dan pain dicampur dengan dua sudu besar minyak asas).

Ia menukar alat keluar besar dan berkesan bagi penjagaan kulit.  Topeng, wrap.  Penjagaan kulit muka yang diperlukan, dan ini boleh membantu kita  minyak isirong aprikot. Untuk melakukan ini, tisu impregnated dengan minyak aprikot, meletakkan di kawasan masalah, 1-2 kali sehari, setiap prosedur harus lepas untuk 15-30 minit.

Minyak Apricot boleh digabungkan dengan minyak lain: alpukat, minyak badam, minyak jojoba dan germa gandum. 1 sudu besar mentega asas dengan 1-2 titik minyak penting chamomile, nilam, kayu cendana dan membantu menghapuskan kedut dan bintik pada kulit (akibat keletihan, keletihan).  Permohonan dan topeng untuk masalah kulit: yang minyak aprikot tambah minyak lavender yang penting, pokok teh, dan kayaputa Lemon, untuk nisbah 1:2.

Ia adalah alat yang berkesan untuk menghapuskan ruam kulit, keradangan.  Mask kelembapan untuk penjagaan kulit harian: kernel minyak aprikot atau campuran minyak lain (germa gandum minyak, badam minyak, pic 1:1), serta minyak pati daripada ylang-ylang, cendana, lavender (1 -2 titis minyak pati dalam 1 sudu besar minyak asas). Guna selepas mengambil mandi dan mandi.

Menghapuskan kemerahan dan mengelupas, menggalakkan penjanaan semula kulit yang rosak.

Related Posts:
  1. Menjaga buah pic.

  

minyak isirong aprikot, pic, minyak limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.