Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Minyak Apricot permohonan

(Oleum Armeniacae) mentega - tindakan dan tanda-tanda untuk digunakan.  Minyak aprikot merupakan sumber vitamin dan mineral.  Ia mempunyai keasidan yang rendah dan kelikatan yang rendah, yang menyumbang kepada penembusan mudah ke dalam kulit.  Ia digunakan sebagai berkhasiat, penghidratan, meremajakan, ejen untuk regenerasi kulit.  Sebagai sebahagian daripada minyak kosmetik digunakan untuk menjaga setiap jenis kulit, terutamanya kanak-kanak, kering dan sensitif.

Sebagai pelembap dan berkhasiat wang minyak aprikot digunakan untuk menjaga kulit letih dan longgar pada badan, serta kawasan masalah yang mempunyai kecenderungan untuk kehilangan keanjalan.  Digunakan dalam minyak wangi dan kosmetik, minyak isirong aprikot membantu menghapuskan kedut di sekeliling mata dan mengekalkan kulit sihat dan cantik.

Sebagai anti-radang dan regenerasi bermakna ia digunakan untuk pembinaan semula epidermis dengan lebam, luka terbakar dan patah, serta komposisi dalam urut untuk selulit.  Mendapat dari biji daripada aprikot - Armeniaca vulgaris Lam. (Keluarga Rosaceae Pink). Benih (tulang) kandungan minyak aprikot dari 4550%. Daripada 100 kg bahan mentah yang diterima 2030 kg minyak.  Keterangan ringkas kilang.

Ini adalah pokok renek daun luruh atau dengan alternatif, bulat-ovate daun dan putih atau merah jambu Hermaphroditic bunga. Buah oren atau buah berbiji berisi kuning.  Penyebaran kilang.  Ia terdapat dalam liar di Caucasus dan Asia Tengah. Ditanam di banyak negara.  Hartanah dan komposisi minyak.  Minyak aprikot tidak mengeringkan cecair kuning pucat dengan tekstur yang ringan dan graviti tentu 0,9150,919, tidak berbau, dengan rasa mentega baik.

Komposisi minyak isirong aprikot adalah dekat dengan pic dan badam. Ia mengandungi 58 - linoleik 74% asid, linolenik 3034%, 47% Palmitic asid lemak.  Minyak Apricot - Pprimenenie.  * Dalam bentuk tulen dan  * Jika digabungkan dengan lain-lain minyak lemak.

* Sebagai minyak asas untuk mencipta komposisi dengan minyak semula jadi penting,  * Sedia untuk memperkaya kosmetik - krim, topeng, syampu, pelembap bibir.  Minyak digunakan dalam bentuk aplikasi, pembalut, pelincir urut, dan campuran sekolah kecantikan.  Urut dengan minyak aprikot.

- Lemak minyak Aprikot, kaya dengan minyak pati Orange, , Cypress, rosemary, Jintan saru dan limau gedang.  Plechebno mudah penjagaan kanak-kanak Pgrudnyh urut dengan minyak Pc ARI aprikot - 12 titis minyak chamomile Pefirnyh atau di bahagian muka, leher atau badan yang lain untuk memohon topeng atau lapisan dengan minyak atau aromasmesyu tuala  pada 1530 min 12 kali sehari.  Cloze untuk menghapuskan kedut di sekeliling mata dengan minyak aprikot.  - IliPlimettovogo minyak pati.

Prosedur dijalankan aromasmesyu yang terdiri daripada  - 2 kaplel Pefirnogo atau minyak.  Aplikasi lain.  Bersama dengan pic dan badam, minyak isirong aprikot digunakan sebagai pelarut untuk camphor dan lain larut lemak bahan yang diperkenalkan ke dalam penyuntik badan.  Kontra dengan penggunaan minyak aprikot Tidak, kecuali dalam kes-kes alahan individu komponen individu.

1000 dan menggunakan sesuatu yang berguna sedikit: Next

Related Posts:
  1. lemon di Eropah

  

pic, aprikot, minyak isirong aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.