Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Minyak Apricot Sejarah

Minyak Aprikot (Apricot Kernel Oil, Oleum Armeniacae)  Minyak dari lubang aprikot pertama kali disebut dalam rekod Cina mengenai SM 3000. Oe. Secara beransur-ansur, ia merebak melalui Armenia ke Greece dan Itali, di mana ia dikenali di seluruh Eropah sudah.Minyak Apricot - Sejarah Adalah diketahui bahawa pada abad yang pertama, kira-kira ciri-ciri penyembuhan minyak daripada aprikot di Eropah tahu.  Pada AD 500 di minyak aprikot digunakan untuk merawat tumor dan ulser. Pada tahun 1600 di England, minyak ini adalah bernilai berat dalam emas.

Di Timur, doktor Arab menggunakan minyak isirong aprikot untuk rawatan buasir, sakit dalam hidung dan telinga. Mereka juga menarik perhatian kepada ciri-ciri lain yang luar biasa minyak ini adalah keupayaan pelembap, minyak untuk menjadikan ia lancar dan pembersihan lembut keradangan.  Minyak isirong aprikot telah melembutkan kulit, kesan pelembab.

Ia tidak toksik dan juga diagihkan atas kulit. Ia boleh digunakan dalam bentuk tulen dan boleh bercampur dengan minyak lain bergantung kepada masalah dan keputusan yang dikehendaki. Kerana harta dan lembut pada kulit, minyak aprikot tradisional yang digunakan dalam penjagaan kulit bayi.  Minyak aprikot dihasilkan dengan menekan sejuk.

Pastikan ia harus di tempat yang dingin gelap di dalam bekas tertutup rapat.Minyak Apricot - Sejarah Dalam keadaan ini jangka hayat minyak boleh berubah dari 6 bulan hingga setahun.  Kemunculan rasa pedas cahaya.

Kimia komposisi: vitamin A, B, C  Petunjuk: kering, nipis, kering, kulit sensitif (sesuai untuk menjaga semua jenis kulit)  nada dikurangkan dan ketegasan, letih, kulit menggeleber;  membosankan, kulit yang tidak sihat;  luka dan melecet.

  

minyak isirong aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.