Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Minyak aprikot penggunaan harta

Minyak Aprikot: permohonan, harta. minyak Apricot untuk muka, rambut, bulu mata dan kuku. Manfaat minyak isirong Aprikot   Minyak isirong aprikot, serta lain-lain jenis minyak buah batu yang dihasilkan dalam proses sejuk-ditekan kernel aprikot.

Minyak ini merupakan produk mesra alam asal asli, yang terdiri daripada asid lemak poli tak tepu, vitamin  ,  ,  , M (kerana kebanyakan kandungannya) dan satu set komponen lain yang berguna, positif memberi kesan kepada proses hidup badan.  Penggunaan minyak isirong aprikot secara meluas dalam kosmetik, ia sesuai untuk sempurna  Menyumbang  ,  dan.  Penggunaan minyak isirong aprikot adalah disyorkan bukan sahaja sebagai produk tersendiri, seperti yang, tetapi dalam gabungan dengan lain-lain jenis minyak sayuran (  ,  , Alpukat), peratusan 1:1 tetapi minyak ini adalah pelarut yang baik semulajadi  .  Pemakanan intensif, melembutkan dan melembapkan kulit, mencegah kekeringan dan mengelupas, serta mempercepatkan pemulihan lapisan kulit mati;

Stimulasi kolagen dan elastin, mencegah kehilangan keanjalan kulit dan ketegasan;  Bermula dalam badan proses metabolik dan intensif anti-penuaan tindakan, melicinkan kedut berlarutan pada mukanya dan penyingkiran permukaan kecil;  Kesan anti-bakteria dan antiseptik untuk kulit sensitif atau bermasalah, mengeluarkan kemerahan dan keradangan kulit.

Minyak isirong Aprikot adalah untuk rawatan kecemasan pada kulit yang mengalami kekurangan vitamin, dicirikan oleh kekurangan bekalan tetap kelembapan tepu dan sengit. Permohonan  minyak isirong aprikot untuk menghadapi boleh mencapai keputusan yang ketara dalam usaha untuk memperbaiki keadaan kulit yang disebabkan oleh pelbagai kesannya.  Minyak aprikot adalah disyorkan untuk kering, kasar, tanpa kelembapan kulit bagi semua peringkat umur, termasuk mereka untuk kulit penuaan.

Selain itu, penggunaan minyak isirong aprikot akan mempunyai kesan yang baik terhadap yang sensitif, bermasalah dan cenderung kepada pembentukan kulit jerawat.  Di samping itu, kesan lembut dan tender minyak isirong aprikot tidak melibatkan kesan buruk apabila disapu pada kulit kanak-kanak.

Untuk kulit berminyak kami mengesyorkan topeng berikut: 1 sudu minyak isirong aprikot atau campuran minyak sayuran beberapa dicairkan dengan 2 titis minyak pati  ,  dan. Komposisi yang dipohon pada swab kapas direndam dalam air suam dan lap kulit.  Topeng untuk penyuburan kulit intensif: bekas minyak aprikot (tulen atau campuran dengan minyak lain yang penting dalam nisbah sebanyak 5-6 titik minyak sayur-mana 25 ml aprikot) membawa kepada 37 darjah di bawah air panas atau mandi air.

Seterusnya, kakitangan panas rendam kain hipoksia tipis atau lapisan nipis kapas dan meletakkannya di muka, hidung dengan mulut dan mata, biarkan terbuka. Di atas lapisan panas, memohon bungkus plastik atau kertas minyak. Untuk menyimpan panas, balut muka dengan tuala, dibungkus dalam beberapa lapisan.Minyak Aprikot: permohonan, harta Selepas 20 minit, basuh dengan air suam.

Itu topeng sama disarankan untuk dilakukan untuk  .  dengan jenis campuran kulit: kernel minyak aprikot, sebagai produk tersendiri atau campuran dengan Peach minyak (1:1), dan dengan tambahan 1-2 titik minyak penting pudina, Lemon atau  1 sudu asas, kerap memakai kulit yang bersih.  Minyak isirong aprikot boleh digunakan sebagai urutan: urut ini sedang dalam proses yang perlu untuk meletakkan beberapa titik minyak pada kulit badan atau muka dan urut ringan sapu mentega sehingga diserap sepenuhnya ke dalam kulit.

Kesan minyak isirong aprikot pada rambut anda dan jauh baik walaupun dengan syampu yang paling mahal. Anda  dan tidak bermaya? Jangan berputus asa, berbelanja dengan  kernel aprikot minyak rawatan.Minyak Aprikot: permohonan, harta Trace elemen dalam minyak  , Melembapkan, melindungi terhadap sinar UV yang berbahaya. Di samping itu, ia adalah betul-betul diserap tanpa meninggalkan sisa berminyak. Tidak seperti lain-lain cara kosmetik, dalam minyak aprikot tiada bahan kimia atau bahan-bahan sintetik.

Produk semula jadi alam, pemberi  .  Ambil minyak isirong aprikot dengan anda jika anda pergi ke laut, di mana matahari terik panas. Seperti persekitaran agresif menjejaskan daya maju rambut, mereka terbakar, kering dan menjadi rapuh. Untuk memberi amaran kepada diri anda daripada terdedah kepada cahaya matahari sebelum pergi ke pantai memakai minyak rambut aprikot.

Ia adalah serta-merta diserap dan akan melindungi terhadap sinar UV. Minyak digunakan sebagai bahan tambah untuk syampu biasa. A beberapa titik minyak ini indah (15-20 titis setiap 100 ml) akan membuat obat penyembuhan dalam syampu untuk rambut anda, yang mana, selepas membasuh akan seperti sutera dan lembut.  Penggunaan aprikot Minyak disarankan untuk rambut rosak.

Struktur rambut adalah kasar, disebabkan skala rambut jengkel dan tidak dapat sesuai dengan selesa ke teras. Akibatnya, rambut terdedah. Spread minyak isirong aprikot pada rambut anda dan anda dapati mereka akan menjadi licin dan bersinar yang luar biasa. Minyak menyelubungi setiap rambut dengan kulit nipis pelindung yang menghalang mereka daripada kerosakan dan pengeringan.

Pemakanan: Panaskan minyak isirong aprikot dalam air panas atau mandi air, sapu jari anda ke dalam kulit kepala dan balut dengan tuala, rendam selama 30-60 minit. Selepas itu, bilas syampu.  Minyak aprikot membantu anda untuk menyelamatkan kulit anda,  dan menjaga mereka dalam bentuk yang sempurna, ia membantu menyembuhkan luka dan mengurangkan permukaan kulit luar.

Untuk beberapa hari kerap sapu minyak isirong aprikot panas dalam tangan dan kuku anda, dan anda akan merasa perubahan selepas beberapa sesi.  Panaskan satu sudu teh minyak kira-kira 20 saat dalam microwave dalam bakeware kaca kecil, atau ketuhar konvensional dalam periuk kecil dengan api perlahan. Kemudian, pada setiap kuku, memohon penurunan minyak dan perlahan-lahan gosokkan ke kulit luar itu.

Dengan bantuan minyak boleh membuat salap untuk melembutkan cuticles daripada lanolin dan aprikot minyak. Untuk mengelakkan  Campuran dalam perkadaran yang sama dengan 10 titis: minyak isirong aprikot, dan mana-mana minyak pati (bergamot, ylang ylang, nilam, kayu cendana dan pain), memohon kepada plat kuku urutan itu.  Untuk membuat ketelusan kuku plat lebih membuat campuran daripada 1 setitik minyak pati (,  ,  , Atau bergamot  ) Dan setengah sudu teh minyak isirong aprikot. Komposisi memohon kepada kuku dan urut.

Untuk mengeluarkan solek, memohon 2-3 titis minyak untuk direndam dalam air suam swab kapas, memerah kelembapan melebihi dari itu dan perlahan-lahan itu hapuskanlah sebatan ringan sehingga benar-benar bersih dari solek.  Untuk pemakanan intensif dan pencegahan penuaan kulit, sapukan beberapa titik pada kulit yang bersih. Lebihan minyak boleh dikeluarkan dengan pad kapas.

Untuk menggunakan profilaktik nasihat berikut: daftar flagella kapas nipis, rendam dengan minyak panas (dari kejatuhan minyak penting rascheta1  , Sandalwood dan pain di setengah sudu teh minyak isirong aprikot), meletakkan mereka di kali, penutup atas dengan jalur nipis filem makanan atau kertas, boleh dijamin dengan pembalut yang baik dan tahan selama 10-15 minit.  Pengarang: Valentine Fedorenkova artikel adalah dilindungi oleh hak cipta dan hak-hak yang berkaitan. Jika anda menggunakan, dan mencetak semula pautan aktif dengan bahan yang  diperlukan.

  

mentega pic, pic, aprikot minyak

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.