Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Minyak aprikot sesuai untuk semua jenis kulit

Minyak Aprikot adalah berhak sebahagian besarnya populariti dalam kosmetik kerana fleksibiliti itu: ia sesuai untuk semua jenis kulit dan mempunyai kesan serba boleh pada badan. Minyak aprikot tulang, seperti semua minyak sayuran yang digunakan dalam kosmetik, dihasilkan oleh sejuk menekan, supaya ia mengekalkan semua nutrien yang anda perlukan.

Minyak Aprikot adalah struktur melekit sedikit telah hampir tiada bau (hanya boleh bau cahaya yang menyenangkan dari aprikot), dan juga mempunyai harta yang diserap serta-merta, supaya meninggalkan kulit berminyak.  B minyak aprikot mengandungi melilini semulajadi, vitamin A, C, F, pelbagai mineral.

Bahagian yang terbesar adalah vitamin M, yang merupakan pemangkin kepada pertumbuhan semula sel-sel kulit yang boleh melambatkan proses kerosakan dan penuaan, sekali gus menghalang kemunculan awal kedutan.  Minyak isirong aprikot juga tidak boleh diketepikan dan kulit bermasalah. Ia adalah betul-betul mengetatkan liang dan menormalkan kelenjar sebum.  Selain itu, minyak juga penting dalam memerangi kekeringan dan mengelupas kulit, menyuburkan ia cantik, melembutkan dan melembapkan.

Oleh kerana komposisi yang unik, kaya dengan unsur surih mineral, adalah minyak yang penting untuk kulit yang mengalami kekurangan vitamin. Hal ini terutama berlaku di musim sejuk.  Urut dengan minyak isirong aprikot menjadikan kulit lebih lembut, memberikan pandangan yang sihat dan nada isi. Penggunaan aprikot minyak di dalam badan penjagaan kulit membantu mengekalkan keseimbangan lembapan pada kulit, serta penyingkiran pelbagai radang disebabkan oleh ciri-ciri anti-radang yang sedia ada.

Permohonan minyak isirong aprikot dalam penjagaan kulit boleh mengekalkan warna solid, tetapi juga membantu menghapuskan bintik gelap. Digunakan secara meluas terutamanya minyak untuk kulit di sekitar kelopak mata, yang paling halus dan memerlukan penjagaan yang teliti.

  

minyak isirong aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.