Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Minyak aprikot untuk orang yang mengidap anemia

Apricot ditanam di Asia Tengah, di selatan Ukraine, Wilayah Krasnodar. Aprikot minyak yang diperolehi oleh sejuk menekan biji aprikot dan khas dibersihkan, mengekalkan semua komponen aktif, harta dan prestasi. Minyak mengandungi bahan-bahan semulajadi, tanpa apa-apa - apa-apa bahan penambah kimia.  Minyak aprikot mengandungi trigliserida, lilin semula jadi, stearin, vitamin B, C, D, E, pectin, enzim, mineral, K, Ca, Fe, Cu, saya, Zn.

Kehadiran sejumlah besar Vitamin A (22%), meningkatkan ketajaman penglihatan. Sebilangan besar asid lemak politaktepu (57%), yang terkandung dalam bentuk minyak dalam hormon tisu manusia dan aktif mempengaruhi metabolisme. Ciri A minyak aprikot adalah vitamin F - di dalamnya dia mendapati satu bentuk yang lebih aktif berbanding dengan minyak lain. Minyak Aprikot mempunyai aktiviti biologi yang tinggi, melambatkan proses penuaan, menghalang kemunculan kedut.

Bagi orang yang mengidap anemia, minyak aprikot seharusnya menjadi teman tetap hidup disebabkan oleh sejumlah besar kobalt besi, dan tembaga yang perlu bagi hematopoiesis.  Jumlah optimum mangan dan fosforus, yang terlibat dalam pembentukan tulang, menormalkan fosfat - kalsium metabolisme.

Penggunaan minyak isirong aprikot membantu mencegah pelbagai penyakit: kekurangan vitamin, penyakit buah pinggang, kardio - penyakit vaskular, gastrik, sembelit, gastro - saluran usus, batuk, rintangan, gangguan saraf, tekanan, penyakit tiroid, kencing manis, alergi, riket.  Cadangan: Untuk orang dengan penyakit buah pinggang dan kardio - sistem vaskular, aprikot minyak yang berguna sebagai produk dengan kandungan kalium yang tinggi, menggalakkan perkumuhan air berlebihan.

Gabungan optimum bahan-bahan organik semula jadi memberikan kesan lembut pada kulit di sekeliling mata, sesuai untuk semua peringkat umur dan mengekalkan kecantikan anda di mana-mana iklim.  Minyak mudah diserap dan diasimilasikan oleh kulit, amat menembusi dan menyuburkan kulit untuk lapisan paling dalam. Ia amat diperlukan dalam hal kekayaan tidak nutrien dan cuaca yang buruk.

Mudah untuk digunakan, ia tidak berminyak daun dan remedi mesra alam, berkesan dan semulajadi untuk sebuah intensif penjagaan kulit umur.

Related Posts:
  1. Tiga cara untuk menghasilkan jus oren
  2. japonica

  

minyak isirong aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.