Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Minyak daripada biji aprikot

100% minyak dari biji aprikot. Description Aprikot minyak direka untuk penjagaan kulit muka dan badan untuk pemakanan urut,, melembutkan, melembapkan , kulit yang jelas, mengurangkan kulit mengelupas dan kering sebelum berjemur. Minyak Aprikot, diperolehi oleh sejuk menekan biji aprikot, menyimpan semua komponen aktif, harta dan prestasi.

Ia mengandungi bahan-bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia tambahan.   Gabungan optimum bahan-bahan organik semula jadi menyediakan lembut, kesan lembut pada kulit jenis apa, sesuai untuk semua peringkat umur dan mengekalkan kecantikan anda di mana-mana iklim.   Minyak aprikot mengandungi trigliserida, lilin semula jadi, stearin, vitamin, vitamin F dan ia mengandungi satu bentuk yang lebih aktif berbanding dengan minyak lain.

Aprikot minyak mempunyai aktiviti biologi yang tinggi, melambatkan proses penuaan digunakan untuk kulit kering berkedut dan mencegah kedutan. Minyak mudah diserap dan diasimilasikan oleh kulit, amat menembusi dan menyuburkan kulit untuk lapisan paling dalam. Ia amat diperlukan dalam hal kekurangan nutrien, keadaan cuaca yang buruk amat berguna bukan sahaja untuk kulit dan rambut dan kuku. Mempunyai kesan yang signifikan positif terhadap terbakar atau retak pada kulit, digunakan sebagai pantai minyak.

Mudah untuk digunakan, ia tidak berminyak daun dan mesra alam, berkesan produk semulajadi untuk penjagaan kulit.    Dos dan pentadbiran Untuk menyuburkan kulit, sapukan beberapa titik minyak pada hujung jari dan sapu dengan perlahan-lahan ke dalam kulit.   Untuk membersihkan kulit, sapukan beberapa titik minyak untuk direndam dalam air suam dan diperah dan proterdt swab kulit sebelum pembersihan lengkap.

Adakah mungkin untuk menggunakan minyak untuk urut: Sedikit minyak untuk meletakkan di muka atau badan, sapu sedikit sehingga diserap ke dalam kulit.    Kontra Keistimewaan minyak.    Bentuk melepaskan minyak Aprikot pembebasan 10, 25, 50, 100, 200 ml dalam botol kaca gelap. Dikeluarkan mengikut TU 9158-005-01899557-01.    Simpanan Keadaan Simpan di tempat yang dingin, tempat kering, gelap.

Rak kehidupan Jangan gunakan lewat daripada tarikh pakej.

Related Posts:
  1. oren

  

minyak isirong aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.