Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Minyak isirong aprikot Satu produk mesra alam

Minyak Aprikot minyak atau aprikot tulang, serta lain-lain jenis minyak buah batu yang dihasilkan dalam proses sejuk-ditekan kernel aprikot. Minyak yang terhasil merupakan produk mesra alam asal asli, yang terdiri daripada asid lemak politaktepu, vitamin A, C, D, F (kerana kebanyakan kandungannya) dan satu set komponen lain yang berguna, positif memberi kesan kepada proses hidup badan.

Aplikasi aprikot minyak adalah perkara biasa dalam kosmetik, ia sesuai untuk penjagaan kulit yang sempurna, membantu menguatkan kuku, rambut dan bulu mata pertumbuhan.  Pengaruh aprikot minyak pada rambut dan jauh baik walaupun dengan syampu yang paling mahal. Rambut rapuh, kering dan tidak bermaya? Jangan berputus asa, berbelanja dengan kernel aprikot minyak rawatan. Unsur surih dalam minyak menyuburkan rambut, melembap, melindungi terhadap sinar UV yang berbahaya.

Di samping itu, ia adalah betul-betul diserap tanpa meninggalkan sisa berminyak. Tidak seperti lain-lain cara kosmetik, dalam minyak aprikot tiada bahan kimia atau bahan-bahan sintetik.  Produk semula jadi alam, memberi kesihatan rambut itu.

Ambil minyak isirong aprikot dengan anda jika anda pergi ke laut, di mana matahari terik panas. Seperti persekitaran agresif menjejaskan daya maju rambut, mereka terbakar, kering dan menjadi rapuh. Untuk memberi amaran kepada diri anda daripada terdedah kepada cahaya matahari sebelum pergi ke pantai memakai rambut aprikot minyak.

Ia adalah serta-merta diserap dan akan melindungi terhadap sinar UV.  Minyak digunakan sebagai bahan tambahan untuk syampu biasa. A beberapa titik minyak ini indah (15-20 titis setiap 100 ml) akan membuat obat penyembuhan dalam syampu untuk rambut anda, yang mana, selepas membasuh akan seperti sutera dan lembut.

Related Posts:
  1. orange
  2. Peach

  

minyak isirong aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.