Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Minyak isirong aprikot untuk kulit

Natural atau cecair kuning pucat, sedikit likat.  minyak mengandungi vitamin B dan C, potasium, magnesium, mono dan poli tak tepu asid lemak, tokoferol, dll dikesan kepekatan yang tinggi vitamin A.  dalam tempoh 12 bulan dari tarikh pembukaan dalam bekas tertutup rapat dalam peti sejuk gelap.  Apricot minyak digunakan secara meluas untuk urut, menyediakan mudah meluncur atas kulit menyumbang kepada pemanasan itu.

Digunakan dalam sostaveP  . Bersama dengan minyak pati yang digunakan dalam pengilangan produk-produk kosmetik untuk penjagaan kulit dan rawatan badan.  Terlibat dalam proses memulihkan halangan epidermis.  Minyak aprikot membantu melembapkan dan melembutkan kulit. Digunakan untuk lebam dan ruam. Ia juga mempunyai ciri-ciri regeneratif.

Anda boleh memohon untuk semua jenis kulit, terutama yang disyorkan untuk letih sakit dan lembut. Minyak berkesan meningkatkan nada lapisan atas kulit, memberikan warna keanjalan malah, razglazhivaetP  .  Minyak aprikot mengesyorkan penggunaan batu untuk bayi kulit sensitif, adalah sangat baik menjimatkan dari ruam lampin dan dermatitis pada kanak-kanak.  Minyak aprikot batu campuran dengan baik dengan pelbagai minyak (badam, alpukat, jojoba, germa gandum) dalam mana-mana nisbah.

Kongsi minyak dalam pembuatan rumah kosmetik sebagai tambahan dapat 50% (dalam campuran dengan minyak lain lemak.) Walau bagaimanapun, aprikot minyak tidak disyorkan untuk kegunaan dalam bentuk tulen.  Digunakan dalam bentuk tulen sebagai minyak urut.  Atau sebagai asas untuk campuran minyak pati daripada neroli dan chamomile (50 ml minyak isirong aprikot 1-2 titik minyak penting), atau 1-2 titik minyak penting bergamot dan lavender atau minyak nilam 50 ml - asas, atau 1 drop efirnogoP

P, Orange dalam jumlah yang sama minyak asas.  menghapuskan tompok kering, ruam, radang kulit.Minyak Apricot untuk kulit Digunakan sebagai rawatan pencegahan bagi penyakit pernafasan akut pada kanak-kanak.   Resipi untuk merawat selulit.

Untuk keanjalan dan melembutkan kulit kasar.  Ambil salah satu daripada minyak aprikot dan sebahagian syair pujian untuk bercampur dengan minyak alpukat (1:1), tambah minyak pati (berdasarkan dua sudu makan minyak asas 2-3 titis Orange atau limau gedang, pain atau Jintan saru)  Face Mask (Cloze) untuk melicinkan kedutan.

Ambil satu bahagian minyak isirong aprikot dan bercampur dengan syair pujian untuk minyak badam sebahagian atau benih gandum. Pada kawasan masalah seseorang untuk meletakkan kain direndam dalam campuran minyak. Tahan selama 20-30 minit, ulang topeng boleh 2 kali sehari.  Topeng untuk membuang kotoran pada kulit.  Face Mask (Cloze) untuk kulit yang bermasalah.  Menghilangkan ruam dan radang.  Ambil satu sudu teh minyak isirong aprikot dicampur dengan minyak sayuran mana-mana (1:1), tambah 2 titis minyak lavender yang penting limau, dan pokok teh.

Campuran minyak untuk penjagaan kulit setiap hari.  Saman terhadap mengelupas dan keradangan, memulihkan.  Satu bahagian minyak aprikot bercampur dengan batu pic mentega, atau badam (1:1), tambah 1-2 titik (dalam 1 sudu besar. Sudu minyak asas) minyak tulen penting cendana lavender, dan ylang-ylang . Memohon kepada badan selepas mandi atau mandi.

Campuran minyak untuk kulit jenis campuran, memberikan ketegasan dan keanjalan.  Apricot minyak bercampur dengan Peach batu minyak (1:1), menambah satu sudu asas 1-2 titik minyak penting ylang ylang-, neroli, Lemon dan pudina . Gunakan setiap hari  pada kulit yang bersih.

  

aprikot, pic, aprikot minyak, minyak, pic, oren

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.