Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Minyak isirong aprikot untuk selulit dan kulit pengasaran

Adakah anda tahu bahawa aprikot merupakan pokok plum, yang tanah air ialah China? Jika tidak, maka artikel ini akan membincangkan bukan sahaja ini, tetapi juga menggunakan minyak isirong aprikot. B daripada pulpa aprikot mengandungi sehingga 27% gula, sedikit kanji insulin, dan selulosa, dan asid organik. Kernel Aprikot adalah sangat kaya dengan kalium: ia mengandungi 802 mg. Selain kernel termasuk fosforus (461mg), Magnesium (196mg), kalsium (93mg), natrium (90mg) dan besi sedikit.

Read more  . Minyak Aprikot mendapatkan hanya dari benih oleh sejuk menekan. Tidak perlu minyak mengandungi vitamin A, B, C, F, tokoferol, Pantothenic asid, asid politaktepu, dan mineral. Luaran, minyak cair, ringan dan hampir tidak berbau.

Minyak mengembalikan halangan epidermis, tonik, anti-radang, anti-penuaan kesan.  Minyak digunakan untuk menjaga semua jenis kulit tetapi terutama disyorkan untuk kering, kerana ia mempunyai kesan pelembap. Minyak aprikot memberikan kelembutan kulit, kelembutan-lembutan dan warna yang cantik sihat. Beliau telah menunjukkan urutan untuk bayi dan kanak-kanak kerana ia sangat memberi manfaat kepada kulit mereka.

Permohonan minyak isirong aprikot sangat biasa di urut. Ia digunakan sebagai satu bentuk tulen atau sebagai asas bagi penggunaan minyak pati. Biasanya, bahagian adalah seperti berikut: 50 ml minyak isirong aprikot 1-2 titik penting. Urut minyak ini membantu untuk menghapuskan ruam, kegatalan, patch kering.

Gunakan ia untuk menghapuskan kesihatan pernafasan kanak-kanak.   Satu ubat yang sangat baik untuk selulit dan pengasaran kulit adalah campuran minyak aprikot (untuk 1 to 1), serta minyak pati (2-3 titis Orange, Jintan saru, rosemary, Lemon, limau gedang dan pain). Minyak aprikot digunakan dan penggunaan topeng pada badan.

Seperti dalam contoh sebelum ini, ia boleh digunakan kedua-duanya dalam bentuk murni atau dicampur dengan minyak lain. Jika anda berminat dalam topik anti-selulit, baca artikel kami  .  Penggunaan minyak isirong aprikot ditemui, dan untuk menangani pembuangan dan kedutan. Resipi berikut di samping itu, membantu untuk membersihkan muka dan lain tempat merah.

Campurkan 1 sudu besar minyak isirong aprikot dengan 1-2 titik minyak penting cendana dan nilam. Rendamkan tuala dan tempat mereka pada tuala kawasan kulit yang bermasalah. Prosedur ini harus diulangi 1-2 kali sehari untuk 15-30 minit.  Dalam usaha untuk menghapuskan ruam kulit untuk mengesyorkan 1 sudu besar minyak isirong aprikot menambah 2 titis pokok teh dan.

Minyak Aprikot, dengan itu, memperbaiki kulit dan keadaan kulit secara keseluruhan. Ia juga menggalakkan mengupas daripada kepingan kulit mati epidermis, membantu dengan haba berduri dan dermatitis seborrheic pada bayi.  Beliau sering disyorkan untuk penjagaan kulit pada musim gugur. Penggunaan minyak isirong aprikot dengan sifat dekat dengan badam. Dia juga disyorkan sebagai pantai untuk anak kecil dan anak-anak muda. Begitu juga, kelapa, ia amat berguna untuk luka bakar, patah dan luka.

Mungkin, apa-apa minyak jenis ini mempunyai kesan positif pada kulit, rambut dan kuku.  Menurut kajian, ia benar-benar diserap oleh tubuh dan mempunyai pengaruh yang positif ke atasnya. Selalunya ia digunakan untuk mencegah penyakit kardiovaskular, kekurangan vitamin, gangguan sistem saraf.

Ia adalah nontoxic dan mesra alam, supaya ia boleh digunakan sebagai mengandung, dan anak-anak.  Disimpan dari 6 bulan hingga 1 tahun (apabila disimpan). Kontra dengan penggunaan hampir tidak terkecuali adalah hipersensitif. Penggunaan minyak isirong aprikot secara meluas, terutama dalam bidang kosmetik.

Dengan cara ambil perhatian bahawa aprikot juga dikenali sebagai minyak yang diperolehi daripada plum dan plum.

  

wanita mengandung, aprikot jingga, , isirong minyak aprikot, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.