Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Nucleoli dari lubang aprikot

Minyak ini dibuat kernel nucleoli aprikot. minyak Aprikot sangat baik untuk kulit, ia digunakan secara meluas dalam kosmetologi dan dermatologi, ia adalah minyak yang paling popular untuk terapi urut, sebagai cepat memanaskan kulit, diedarkan secara meluas di seluruh badan dan menjadikannya mudah untuk tergelincir tangannya. Aprikot minyak mengandungi vitamin A, B dan C, potasium, magnesium, mono dan poli tak tepu asid lemak, dll

Minyak ini mempunyai aktiviti biologi yang tinggi, boleh melambatkan proses penuaan, mencegah kemunculan kedut. Minyak aprikot mempunyai indah, harta berkhasiat. Kernel hanya aprikot minyak mempunyai kesan anti-radang, regeneratif, pemulihan, kesan meremajakan, menjadikan kulit cantik dan sihat.  Minyak aprikot sesuai untuk semua jenis kulit.

Menghidrat Minyak Aprikot dan mengekalkan kelembapan pada kulit kering, mengembalikan keseimbangan lembapan pada kulit, menghilangkan sisik, melegakan gatal-gatal dan kemerahan, menyuburkan kulit menjadikan ia lembut. Ia akan saman dan kulit berminyak, kerana dapat mengaktifkan metabolisme lipid, untuk mengembalikan fungsi perlindungan epidermis dan menormalkan kelenjar sebum, menghapuskan radang kulit.  Minyak aprikot adalah mudah diserap dan diasimilasikan oleh kulit, amat menembusi dan menyuburkan kulit untuk lapisan paling dalam.

Minyak sesuai untuk penjagaan kulit bayi yang lembut, ia juga menyembuhkan ruam lampin dan dermatitis pada bayi.  Urut dengan minyak aprikot banyak sensasi menyenangkan dan meremajakan kulit, memberikan warna yang sihat. Terutamanya berkesan minyak isirong aprikot untuk kulit letih dan kendur, ia melicinkan kedutan, meningkatkan keanjalan, ketegasan dan nada kulit.

Minyak Apricot sesuai untuk penjagaan kulit sensitif untuk leher kelopak mata, dan decollete.  Hanya minyak aprikotmembantu dengan selulit dan kulit kasar. Minyak aprikot digunakan dalam penjagaan kulit dan dermatitis masalah kering.Daripada kernel nucleoli aprikot Ia mempunyai tindakan pengelupasan yang cemerlang.

Minyak Apricot membantu menyembuhkan luka, patah tulang, luka dan melecet.

Related Posts:
  1. quince

  

minyak isirong aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.