Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Penjagaan Kulit abad

Description: 100% biji kelapa aprikot. minyak Penjagaan Kulit Umur kuasa, melindungi daripada kesan buruk kelembapan atmosfera dan kehilangan mereka sendiri, sebelum berjemur, serta penghilang solek. Mengandungi bahan-bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia tambahan. Memberikan kesan yang ringan pada kulit di sekeliling mata, sesuai untuk semua peringkat umur dan mengekalkan kecantikan anda di mana-mana iklim.

Minyak Aprikotmengandungi trigliserida, lilin semula jadi, stearin, vitamin, vitamin F dan ia mengandungi satu bentuk yang lebih aktif berbanding dengan minyak lain. Minyak aprikot mempunyai aktiviti biologi yang tinggi, melambatkan proses penuaan, menghalang kemunculan kedut. Minyak mudah diserap dan diasimilasikan oleh kulit.  Dos rejimen untuk membuang make-up meletakkan 2-3 titik minyak direndam dalam air suam dan diperah swab, perlahan-lahan basah itu kali untuk melengkapkan pembersihan bulu mata dan kulit kelopak mata.

Untuk makan dan melindungi kulit, sapukan beberapa titik untuk membersihkan kulit di sekitar mata. Buang lebihan minyak dengan tuala kertas.

Related Posts:
  1. Orange

  

minyak isirong aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.