Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Precious minyak isirong aprikot

A minyak berharga diekstrak daripada biji aprikot aprikot, plum dan plum dengan kaedah menekan sejuk. Minyak isirong aprikot dalam kuantiti yang banyak mengandungi vitamin dan asid lemak tidak tepu. Yang konsisten dan mentega cair sedikit likat, warna boleh berubah dari kuning pucat ke tidak berwarna. Selepas menggunakan minyak pada kulit anda tidak berminyak. Minyak aprikot mempunyai rasa hampir tidak jelas pedas menyenangkan.

Dengan pelembap yang hebat, minyak sesuai untuk penjagaan kulit yang lembut bayi yang sensitif. Kulit kering dan pudar sekali lagi akan mencari nada dan satu cahaya yang sihat. Penggunaan tetap minyak sebagai asas untuk topeng dan krim, kulit warna kembali sihat dan akan menghapuskan keradangan. Minyak Aprikot memberi manfaat kepada kulit yang rosak dan lemah, menggalakkan pertumbuhan semula cepat retak dan luka kecil pada kulit.

Sapukan minyak isirong aprikot boleh kedua-dua tulen dan campuran dengan minyak asas atau keperluan lain.  Urut badan boleh dilakukan dengan minyak aprikot pekat, atau dengan tambahan minyak pati pada kadar 1-2 titik setiap 50 ml asas. Bahawa minyak isirong aprikot merupakan salah satu urutan yang terbaik untuk bayi.

Ia akan berkesan anti-selulit urut dengan dua atau tiga sudu minyak aprikot, jika ia menambah beberapa titik minyak pati Orange, Jintan saru, mandarin, lemon, rosemary atau pain.  Bagi menangani masalah muka, anda boleh menggunakan topeng dengan minyak aprikot. Kain bersih harus direndam dalam campuran minyak avokado, jojoba, germa gandum, badam dan aprikot. Minyak dalam bentuk yang tulen, ia mengatasi permasalahannya penyingkiran parut jerawat dan remaja.

Kekerapan prosedur ini untuk 15-20 minit dua kali sehari.  Untuk menghilangkan tompok penuaan dan kedutan, anda boleh menggunakan campuran minyak isirong aprikot dengan dua titis minyak cendana nilam, dan chamomile. Minyak lemon, atau teh pokok kaeputa membantu mengurangkan keradangan kulit.Minyak aprikot Berharga minyak aprikot boleh digantikan dengan krim setiap hari untuk muka dan badan.

Untuk menjaga kulit dicampur, cairkan dengan minyak aprikot pic mentega dalam nisbah satu kepada satu.Minyak aprikot Berharga pudina minyak, neroli dan Lemon, mencairkan satu sudu minyak aprikot, boleh digunakan untuk menjaga kulit kombinasi dan badan.  Untuk pelembab cukup umur untuk meletakkan minyak pada kulit di sekitar mata anda dikupas. Lebihan dipindahkan dengan serbet a.

Minyak Apricot sesuai untuk digunakan sebagai

  

pic minyak, minyak aprikot, pic dan

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.