Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Aprikot adalah pokok buahbuahan yang sangat berharga

Varieti daripada aprikot membuahkan hasil pada tahun 3-4, tahan lama, dan dalam keadaan yang baik, hasil tuaian yang banyak daripada biasa (sehingga 100, dengan beberapa pokok sehingga 700 kg buah-buahan). Jenis buah-buahan segar aprikot mengandungi sehingga 20% daripada gula dan tinggi dalam vitamin A dan CAprikot adalah pokok buah-buahan yang sangat berharga. Buah-buahan kering mengandungi 80% gula. Aprikot digunakan secara meluas sebagai pengganti untuk kernel badam (biji) mengandungi lemak aprikot 58% dan kira-kira 25% daripada protein.

Top jenis aprikot :,  , Ahrar,  , Sorochinsky,        di kawasan-kawasan lebih utara - rintangan rendah berbanding fros pokok (berdiri frosts tidak rendah tolak 27 darjah) dan bunga yang sangat awal, supaya bunga sering rosak oleh frosts musim bunga. Walau bagaimanapun, budaya ini boleh berjaya ditanam di Belarus, terutamanya di kawasan-kawasan selatan dan barat daya.

Penyebaran  biji aprikot, benih atau benih oleh cantuman.  Aprikot adalah buah yang tumbuh di seluruh negeri di negara kita. Rasa yang tidak dapat dianggarkan.Aprikot adalah pokok buah-buahan yang sangat berharga. Di dalam buah tulang. Kebanyakannya ia tumbuh di taman-taman di selatan.

Makan aprikot dan hanya berkembang.

Related Posts:
  1. Delicious, loquat berair
  2. sitrat asid
  3. aprikot kultivar Akademik dan Khabarovsk

  

jenis aprikot, aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.