Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Satu gabungan aprikot dan plum

Hibrid aprikot dan plum. Buah seberat 40-50g. Bulat. Gelap warna ungu. The pulpa daripada oren kepada gelap merah wain, bergantung pada tahap kematangan.

Citarasa seperti aprikot, plum dan Peach. apabila mengeluarkan pulpa buah svetlovatuyu, tetapi sedikit masam rasa manis, yang dalam beberapa hari sebelum ruby ??kematangan berwarna warna, manakala yang mempunyai semata-mata manis , rasa aromatik. Buah adalah wajar untuk mengambil sedikit lebih awal daripada matang sepenuhnya, untuk memberi ulezhatsya beberapa hari. Air mata terlebih dahulu, seolah-olah cukup masak hitam aprikot mempunyai kegemaran untuk memecahkan buah, kerana perespevaniya.

Ia digunakan terutamanya untuk makan segar, memasak dan sebagainya compotes  Pokok yang kuat. Yang menyalak pada pokok dengan warna hijau gelap, kadang-kadang terdapat duri dalam rangka cawangan.

Konfigurasi mahkota seperti aprikot.Hibrid daripada aprikot dan plum. Hasil adalah sangat tinggi. Transportability purata buah-buahan.

Baru-baru ini, permintaan yang tinggi, kerana keaslian dan Eksotisme itu.

Related Posts:
  1. oren minyak
  2. oren

  

pic, aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.