Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Tumbuhan aprikot dan haba yang cintakan malozimostoykoe

Tumbuhan Aprikot yang cintakan haba dan malozimostoykoe. Memandangkan budaya ini ia tertumpu di republik selatan USSR dan di Ukraine di selatan. Harus diingat bahawa titik yang paling lemah dalam aprikot dengan kekalahan fros adalah tunas buah-buahan dan bunga. Pada awal musim bunga, dengan turun naik mendadak suhu udara, putik buah-buahan dan pvetki aprikot sering rosak walaupun selsema kecil.

Ini kerana aprikot mempunyai hibernasi tempoh yang singkat dan cetek, tumbuh-tumbuhan bermula sangat awal, dan bengkak atau mempunyai tunas buah raspustivshpesya tertakluk kepada fros. Buah digunakan dalam bentuk segar, pergi ke kering, dan digunakan untuk pelbagai jenis pengetinan. Pengeringan buah-buahan yang digunakan terutamanya di Uzbekistan dan Tajikistan.

Buah-buahan kering tanpa biji, dalam bentuk bahagian, yang dipanggil aprikot kering, aprikot kering dan berbintik-Tompok dengan.Tumbuhan Aprikot yang cintakan haba dan malozimostoykoe. Di Asia Tengah aprikot secara umumnya dirujuk sebagai aprikot kering. Di Ukraine, yang unvaccinated aprikot dipanggil Yeremia Delhi.

Ini adalah kecil berbuah bentuk aprikot, yang dilaungkan biji. Zherdeli lebih tahan lasak musim sejuk dan tahan kemarau, kurang menuntut di tanah dari kelas bentuk ditanam, tetapi kualiti buah mereka sangat sederhana.  Di Ukraine, dizonkan ten jenis aprikot: penduduk tempatan Lima pemilihan pembiakan,, dua, dua asing dan satu spesis asal tidak diketahui.

Berikut adalah penerangan ringkas.

Related Posts:
  1. Orange
  2. Minyak Peach

  

jenis buah aprikot yang aprikot, aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.