Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Pai aprikot

Anda ingin bereksperimen dengan membakar? Mahukan sesuatu untuk menggembirakan orang yang disayangi yang luar biasa? Kemudian kami cadangkan anda membuat pai aprikot. Untuk membuatnya, anda perlu produk berikut: mentega, Lemon, gula, badam, serbuk penaik, tepung, keju lembut, aprikot, telur.

Pertama sekali anda perlu mempunyai doh untuk ini mentega '75 memukul dengan 100 gram gula. Kemudian kita tambahkan 1 telur, kulit dan parut Lemon. Campuran teliti sehingga campuran homogen.

Setelah campuran ini menambah tepung diayak, kira-kira 200, dan satu sudu teh baking powder. Gunakan mixer untuk memulakan adunan a.  Doh patut dimasukkan ke dalam peti sejuk. Namun pada masa ini menikmati dimasak. Untuk melakukan ini, mengambil 4 biji telur dan asingkan putih dari kuning. Kemudian pukul mentega 200g, tambah kuning telur dan 4 dan 200 g gula.

Setelah campuran homogen, tambah 500 g keju lembut. Setelah ujian itu sedang di dalam peti sejuk, menyediakan pan penaik, berus dengan minyak dan tempat doh belakang, membuat bumper. Kemudian ia meletakkan pemadat keju, dan keping aprikot.  Lebihan adunan membeku menjengkelkan dan taburkan ke atasnya. Letakkan pai dalam ketuhar dipanaskan, ia akan siap pada kira-kira sejam.

Aprikot kek sudah bersedia. Nikmati selera anda.

Related Posts:
  1. Orange Diet
  2. buah quince

  

aprikot tart, aprikot, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.