Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Apricot tart dengan buahbuahan segar

Hujung minggu pelik bagi saya - musim panas, cuaca baik, tetapi atas sebab tertentu kami di Moscow. Jadi hari di dapur dan pergi - sarapan pagi, makan tengah hari, kudapan petang, makan malam dan segala jenis teh di antaranya. Tetapi masa kami di lepas untuk membeli buah yang baik. Sudah ada aprikot, wangi dan agak manis. Tetapi saya sedar bahawa penaik aprikot menjadi lebih asid, jadi mereka semestinya dorbavlyat gula, terutamanya di awal musim panas.

Sebaliknya, mahu lebih banyak buah segar, tidak dipanggang, berair. Jadi, untuk kek ini, saya tidak aprikot membakar adunan, dan hanya goreng dalam kuali dengan mentega dan gula, sedikit dari aroma ini menjadi lebih cerah, walaupun manis semua daun sama.  1 sudu besar pistachios  2ch.l. gula  borang 23 cm, barangan kertas penaik

Jadi doh. dan Semua produk adalah sejuk. Untuk membuat ia, mentega 100g, 200g tepung, gula 50g, lipat ke dalam mangkuk dan cop rubilkoy. Juga, ia boleh dilakukan dalam pemproses makanan atau dua pisau di atas meja.

Sekarang tambah telur.  Dan dengan cepat menguli doh.  Roll keluar, letakkan dalam bentuk dan tempat di dalam peti sejuk selama setengah jam.  Sekarang aprikot - dipotong menjadi bahagian, bersih daripada benih (600g).

Dalam kuali itu, tempat 25g mentega, cair apabila - vsypte sudu gula.  Letakkan aprikot ditebang, dan tumis dengan api yang tinggi.  Flip, goreng lagi. Untuk menggoreng kumpulan seterusnya menunggu sehingga baki minyak dipanaskan sekali lagi dan sesudu vsypte gula.

Masukkan semua aprikot dipotong ke dalam mangkuk besar dan taburkan dengan gula secukup rasa.  Borang vystelite kertas roll dalam konsainan dan bakar pada 200C selama 20 minit.  Keluarkan dari ketuhar, keluarkan beban, meletakkan aprikot dalam bentuk doh.  Hujan dengan Kirsch sudu atau wain yang anda suka, taburkan sudu pistachios cincang.  Bakar pada suhu 250C selama 5 minit, hanya untuk kacang panggang.

Kek siap boleh dimakan seperti itu. Dan anda boleh taburkan dengan gula tepung. Sesuai untuk ia dengan sos vanila atau ais krim.

Related Posts:
  1. Lemon-sebagai

      

    aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.