Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Kek aprikot

1. Gris perpecahan rendah bentuk bulat dengan diameter 20 cm Masukkan tepung dan kayu manis dalam pemproses makanan dengan mentega dan pukul sehingga adunan akan menyerupai serbuk. Tambah gula dan telur dan kacau.  2. Sudu ke dalam kuali disediakan dan sama rata dipadatkan belakang sudu.  3. Mengisar yang walnut ke dalam tepung. Tambah gula dan protein dan menguli a paste homogen lembut. Sebarkan campuran doh, tidak sampai 1 cm ke tepi.

4. Berhati-hati aprikot dan lap kering, menyimpan jus 4 sudu besar. Mencurahkan Menyusun mereka mengurangkan seseorang setengah. Bakar pada 180 C selama g 30-35 minit, sehingga kebangkitan.  5. Letakkan jem dan aprikot jus dalam periuk dan membawa ke mendidih. Masak kira-kira 2 minit.

Sebarkan pembekuan di atas. Hidangkan panas atau sejuk.  Nota Cuba menggantikan walnut dengan badam tanah, dan aprikot - direjam plum segar atau dalam tin - dapatkan hidangan yang berbeza.

Related Posts:
  1. Lemon Pie

  

aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.