Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Kek aprikot jeruk aprikot

Bahan-bahan:.. Aprikot Mac (. 850 ml) Aprikot Jeli 125 gr + 3 sudu,  0% kampung keju 150 gr.,  6 sudu susu,  rast.maslo 6 sudu,  gula 100 gr. (saya kurang)  sedikit garam  vanila  tepung 300 gr.,  serbuk penaik 1 perkara,  daun 2 sudu besar badam,  saharn.pudra 1-2 sudu  Kaedah: Selamat petang!  Sekali lagi, saya akan mendesak kepada camar, kek suatu ... manis dan wangi  Baking pan (26 cm) smazhem mentega dan potongkan tepung. Aprikot meletakkan pada skrin,  maka kurang sering halus dan campuran dengan 125 gr.zhele.

Campurkan keju lembut, susu, rast.maslo, gula, vanila dan garam.  Tepung berhubung dengan adunan razryhlitelem.Vymesim.  Di atas meja, gulung ke dalam segi empat (35 x45 cm)  mengolesnya dengan sedikit tepung.  Mengedarkan atas aprikot campuran,  meninggalkan 2 sm.svobodnymi.  Sebaik sahaja kita beralih untuk melancarkan dan potong kepada 12-14 bahagian.  Lay borang.  Hantar dalam ketuhar dipanaskan 200 untuk 30 minit.

Seterusnya, mengambil dan memecat 10 minit untuk menyejukkan.  Diri dalam badam goreng Sementara dalam kuali yang kering.  Atas gris kek tinggal jeli  taburkan dengan badam dan gula tepung, anda selesai!  Nikmati teh anda!

Photo: Viva Pinata Viva!

Related Posts:
  1. Lemon
  2. Untuk peminat

      

    aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.