Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Kemiri pai aprikot

Gris bentuk persegi berukuran 23 cm dalam mangkuk besar dengan jari anda untuk menguli marjerin dengan kacang dan tepung, tambah air dan menguli doh seragam. Roll ke dalam bola, balut dalam bungkus plastik dan menyejukkan selama 30 minit.  Untuk mengisi, dalam periuk, menggabungkan aprikot, orange semangat dan jus oren, membawa ke mendidih. Masak 30 minit atau sehingga aprikot tidak razvaryatsya. Sejuk sedikit, maka mash dalam pemproses makanan atau pengisar. Atau anda boleh melepasi ayak.

Tambah kayu manis dan kismis.  Bahagikan adunan pada separuh, melancarkan separuh dan meletakkan bentuk asas. Merebak di atas aprikot kentang lenyek, tepi minyak doh dengan air. Melancarkan lain doh, dilindungi, pemadat dan selamat tepi.  Kek Pierce dengan garpu beberapa kali di atas, berus dengan susu. Bakar dalam ketuhar yang telah dipanaskan pada 200 g S/400F/Gas 6 untuk 20-25 minit. Biarkan sejuk dan potong menjadi sejuk hingga 12 keping.

Untuk 12 hidangan. Masa memasak: 1 jam 30 minit 25 minit penyejukan.

Related Posts:
  1. jus limau

  

aprikot, jus oren, oren

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.