Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Pai Apricot berdasarkan epal

Mengambil epal pai-shifter, saya memutuskan untuk membakar kek terbalik, hanya dengan aprikot. Apa yang anda perlu memberi perhatian pertama dan paling penting, ia adalah jumlah gula. Aprikot, menjalani rawatan haba, adalah jauh lebih asid.

Jadi, pertama menilai ijazah mereka kemanisan aprikot, dan kemudian memutuskan berapa banyak untuk mengambil gula. Jumlah gula dalam resipi yang diberikan untuk aprikot sangat manis. Perkara kedua yang boleh menakutkan adunan sedikit "terapung bebas" pada aprikot, bila bakar ia. Jangan panik! Adunan terapung dalam cecair karamel, yang kemudiannya mengeras dan akan berjaya. Dan bagaimana akan kita lihat sekarang.

Bahan-bahan: 1 sudu besar gula  1 / 4 sudu teh garam  150g mentega beku tanpa salt, dibahagikan kepada beberapa keping  3 sudu air yang sangat sejuk

Penyediaan: Masak adunan. Lihat gambar boleh dengan klik pada  Saya tidak akan mengulangi di sini. Dalam mangkuk, campurkan tepung, gula dan garam. Letakkan kepingan mentega beku ke dalam campuran manakala dua pisau, satu dalam setiap tangan, mentega cop, mencampurkannya dengan tepung. Hasilnya, kita perlu untuk mendapatkan tekstur yang menyerupai makan dengan beberapa keping mentega pada saiz inidividu untuk. Campur air dan menguli dengan garpu sehingga adunan terbentuk di kompleks tersebut.

Dalam masa terdekat saya akan pos gambar adunan masak cincang dalam pemproses makanan. Buang sehingga adunan dalam peti sejuk dan melakukan tampalan. Aprikot dipotong dua, buang pit.

Dalam kuali yang boleh dimasukkan ke dalam oven atau sebaliknya, dalam pinggan penaik yang boleh dibakar, mencairkan mentega.  Tuangkan gula mentega cair, kacau dan tunggu gula sedikit larut. Matikan api dan memberi campuran untuk menyejukkan sedikit.

Menguraikan bahagian atas keping aprikot ke bawah.  Adunan dari peti sejuk, melancarkan rangkaian dalam bentuk saiz. Luka di rolling pin dan pemindahan untuk membentuk.  Letakkan doh di atas aprikot dan kedut tepi turun sedikit.

Kami dimasukkan ke dalam oven panas hingga 200 g selama setengah jam.  Seperti yang saya telah menulis, jangan takut bahawa adunan akan menjadi seperti berenang di sirap secara berasingan. Ini karamel cair dan ia mengeras. Pertama, kita memberi kek untuk menyejukkan sedikit dalam bentuk tegak sehingga sirap tidak akan terhenti sehingga mendidih dan pekat sedikit.

Kemudian tutup dengan hidangan, dan dengan cepat bertukar menjadi sirap yang dicurahkan (dia masih cair sedikit).  Pada dasarnya itu sahaja, tetapi anda boleh melakukan satu lagi perkara. Jika anda ingin dibentuk atas nipis-nipis gula-gula kerak, letakkan kek di  .  Oleh kerana reka bentuk mereka, sama rata kepada semua pihak bertindak atas sirap itu udara sangat panas dan permukaan dengan cepat karamelizuyut.

Apa yang lebih mudah daripada menggunakan pistol untuk flambirovaniya.  Viva Pinata Viva!  Kategori:

Related Posts:
  1. Lemon
  2. Menjaga buah pic.

  

aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.