Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Pai Apricot dari aprikot dalam tin

aprikot pai (Ramuan: '75 mentega (marjerin)  100 g gula;  150 g tepung;  1 sudu kecil baking powder;  '75 Ground badam.  500g keju rendah lemak kampung;  425 aprikot dalam tin;

200 g. mentega;  200 g gula;  + 26 cm bentuk tanggal gula tepung, 2 sudu besar. l. badam, dicincang serpih.  Arahan: doh: 1. Pegang mentega pada suhu bilik, dipukul dengan gula sehingga kembang busa. Tambah telur dan kulit parut dengan teliti mengisar untuk menjadi campuran putih dan kuning  2. Campurkan tepung dengan serbuk penaik dan menapis dalam campuran minyak-telur, tambah badam tanah. Uli adunan itu pembancuh elastik, secara ringkas dimasukkan ke dalam peti sejuk.

3. Plugin dalam bentuk t gris tebal taburkan badam bumper daun. Tegas akhbar mereka ke dinding.  4. Asingkan adunan 2 / 3 dan roll sekitar 1 cm tebal dan diameter 28 cm di atas permukaan berupa serbuk. Letakkan ke dalam acuan dan mengukir sampingan, tekan adunan ke tepi bentuk.  Pengisian: 1. Asingkan putih daripada kuning. Parit sirap dari aprikot. 2. Pukul mentega dengan mixer, secara beransur-ansur menambah gula dan kuning telur.

Apabila berat lancar menambah keju, masih memukul, tambah Lemon jus, serbuk puding dan tuangkan rum itu.  3. Pukul putih ke dalam buih tebal dan perlahan-lahan campuran (ke bawah) dengan jisim curd. Panaskan oven 180 darjah.  4. Sudu pengisian ke atas doh dan mendatar permukaan.  5. Pakai bahagian daripada kek aprikot. Kiri ujian third posech pisau telah ternyata yang serbuk, dan taburkan atas kek di antara buah-buahan.  Bakar lebih kurang 1 jam.

Seterusnya, sedikit sejuk di dalam oven, membuka pintu.  6. Keluarkan dari acuan, melalui tapisan untuk menapis gula tepung. Hidangkan dengan krim disebat.

  

aprikot tart, aprikot dan limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.