Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Pai aprikot adalah agak mudah tetapi amat lazat

Kek ini agak mudah, tetapi amat lazat.  Setiap lapisan mempunyai keanehan tersendiri. Mari kita semua teratur.  Lapisan pertama - doh. Ciri istimewa adalah ia dilakukan tanpa   penurunan sedikit cair. Jadi mendapat garing, rangup dan   wangi berkrim.  Juga, ia bukan tangan vymeshivat perlu.

Lapisan kedua - aprikot. Tiada muslihat, tetapi adalah dinasihatkan untuk mengambil aprikot   manis dan padat. Magang aprikot dalam lopak dan rasplyvutsya promochat doh, dan   aprikot masam akan sangat menonjol dalam pai a.

Daripada aprikot Anda boleh mengambil pic (pra-pembersihan mereka daripada   kulit) atau nectarines. Anda juga boleh menggunakan segar tidak, dan   aprikot dalam tin dan pic. Lapisan ketiga - kek keju ini. Bagi beliau, adalah wajar untuk tidak keju, dan   kampung keju berat badan. Ia adalah lebih licin daripada keju lembut, dan lapisan selepas penaik   akan sangat indah untuk dipotong. Selain massa curd adalah untuk makan gula   dan vanila. Berat badan perlu rasa pereslaschena sedikit.

Saya untuk semua   topping seperti keju lembut menggunakan banyak "dadih". Ia adalah besar   dan manis dalam bentuk mentah sukar. Tetapi dia dibakar untuk berbeza   sempurna - tidak perlu memperkenalkan gula tambahan, dan rasa vanila dalam   Ia adalah lebih kuat daripada massa keju dari pengeluar lain.  Nuansa lain ditambah kepada lapisan curd setengah sudu teh krim   Pati sudu "tiramisu" - rasa di dalam kek itu seperti yang walaupun cukup makan   sengaja ditarik sekeping.

125g mentega 3 / 4 cawan tepung (120g) 1 / 3 cawan gula   1 jam serbuk penaik  200g curd massa manis dengan vanila, 3 telur, 1 sudu besar tepung  Mentega untuk mencapai suhu bilik.  Meletakkannya dalam mangkuk, tambah tepung, gula dan serbuk penaik.

Pukul   pembancuh. Anda perlu mendapatkan adunan melekit lembut.  Dibuang dalam bentuk d = 20cm.  Ringan tepung tangan priporoshit atas dan mendatar bawah dan dinding   bentuk.  Buat banyak punctures dengan garpu.  Bersembunyi di dalam peti sejuk selama 20 ~ 30 minit.

Panaskan oven pada t = 200 ~ 220C.  Letakkan kek dibakar selama 12 ~ 15 minit - sehingga pakaian seragam   zarumyanivaniya.  Walaupun kek dibakar untuk menyediakan aprikot dan mengisi.

Aprikot Basuh, dipotong dua dan keluarkan lubang.  Cottage berat keju dimasukkan ke dalam mangkuk dan kacau hingga hangat untuk menjadikannya   lebih cair. Panaskan ketuhar gelombang mikro boleh.  Banyak kacau. Tuangkan dalam 3 telur dan pukul dengan mixer elektrik sehingga licin   massa cair.

Tuangkan satu sudu tepung dan pukul lagi.  Bersedia untuk mendapat kek dari oven. Apabila suhu ketuhar   Disember pada 20C.  Susun aprikot mengurangkan kek.  Sama rata tuangkan jisim curd.  Sekali lagi, tempat di dalam ketuhar sehingga permukaan zarumyanivaniya - kira-kira 30   minit.

Selesai kek untuk menyejukkan tanpa mengeluarkan dari acuan. Kemudian mendapatkan kaedah   terbalik.

Related Posts:
  1. Bagaimana untuk memasak dengan quince
  2. mengandung

  

pic, aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.