Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Pai aprikot tidak sukar untuk disediakan

Kek ini tidak rumit untuk menyediakan. Menurut resipi ini boleh disediakan kek bukan sahaja dengan aprikot pengisian, tetapi dengan pic, dengan plum, buah-buahan apa-apa. Kita boleh katakan bahawa ini adalah satu resipi sejagat.  Perlu produk seperti: tepung (dan hanya satu cawan), gula (juga betul-betul satu cawan), secubit vanila, empat (mungkin tiga) dan telur ayam segar untuk pemadat aprikot (12 keping besar). Untuk kek ternyata melalui udara, doh akan tambah cuka dan baking soda penaik.

Paul sudu teh garam + setengah sudu teh krim cuka.  Pertama, memisahkan kulit putih, telur sebelum pendinginan adalah wajar. Kemudian, pukul putih dengan gula dalam pengisar (dapur pemproses makanan.  Tambah busa telur ke dalam tepung a sengit, vanila, soda penaik (cuka telah dibayar).  Kemudian bentuk oven minyak, tersebar merata half mytyh aprikot. Top ujian mengisi.

Letakkan pai ke dalam ketuhar. Rendah ditambah seratus lapan puluh, masa - dua puluh lima minit.  Aprikot boleh diletakkan di atas doh.

Kek tidak akan setinggi tetapi juga sangat lazat.  Viva Pinata Viva dan kek lazat!

Related Posts:
  1. ciri-ciri seorang

      

    pic, aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.