Oren dan buah-buahan

  

Schizandra Cina aprikot asid sitrik buah aprikot buah quince japonica jenis aprikot jus lemon jus oren lemon limau loquat magnolia Cina medlar mentega pic minyak isirong aprikot minyak oren oren oren minyak pemakanan oren oren pic quince quince buah-buahan serai wanita mengandung

Resipi pai aprikot puding

Lapan belas bulan lalu, saya telah dibentangkan dengan siri buku Julia Vysotsky, yang mengendalikan program NTV makan di rumah. Resipi beliau adalah menarik dan mudah dibaca, tetapi bahan-bahan dalam resepi untuk kita, rakyat dari Belarus, pada akhirnya, tidak semua yang ada. Dan program ini dengan ketara, terutamanya makanan itu disediakan untuk Muscovites, yang mempunyai kedua-dua wang dan peluang untuk membeli pada masa yang sangat baik, makanan eksotik.

Berikut adalah hari lain untuk sekali leafed melalui buku beliau dan mendapati pencuci mulut bagi yang sangat mudah untuk membuat dan preskripsi yang berpatutan pai aprikot-puding. Sebaliknya, dalam buku resepi ini yang bertajuk Peach puding, tetapi nasihat tertulis bahawa ia boleh dilakukan dengan aprikot, plum dan dengan, dan dengan pir a. Selain nama puding perkataan ditambah kek.

Hasilnya adalah kek puding sangat lazat, tetapi telah dipotong dan diletakkan pada plat cukup keras (runtuh). Sediakan kek untuk ketibaan para tetamu, saya tidak akan, tetapi suami saya dan saya memakannya pada waktu petang dengan secawan teh dengan keseronokan yang besar.  Bahan-bahan 600g aprikot.  Mentega lembut 125 gr.  Gula 200 gr.  Telur 2 keping.

Tepung 120 gr.  Ketuhar memasak dipanaskan kepada 150 darjah.  Aprikot dibahagikan kepada bahagian, buang biji.  Tuangkan campuran aprikot sebanyak 4 sudu makan air, sudu 3-4 gula. Letakkan aprikot pada api dan masak sehingga lembut.

Saya telah mengambil masa kira-kira 5 minit.  Lembut mentega dengan gula, tambah tepung diayak dengan baking powder bersama.  Pukul telur berasingan dengan pembancuh untuk buih dan menambah jisim hasil minyak-gula.

Campuran perlahan-lahan dengan sudu.  Baking pan dengan minyak sedikit minyak sayur, masukkan aprikot.  Selain daripada aprikot untuk meletakkan keluar doh dan letakkan dalam ketuhar dipanaskan untuk 25-30 minit.

Saya melanjutkan masa memasak hingga 45 minit.

Related Posts:
  1. Lemon

  

pai aprikot, pic, aprikot

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.