Oren dan buah-buahan

  

Asid sitrik (E330)

Sitrat Asid (E330)

sitrat asid dan makanan asid lain yang digunakan dalam pembuatan minuman ringan, wain, produk ikan, buah-buahan dan sayur-sayuran dalam tin, mayonis , ais krim, pencuci mulut, dll  Asid sitrik (E330) boleh bertindak bukan sahaja sebagai pengawal selia keasidan dan hidrolisis pemangkin dan pembalikan, tetapi juga sebagai penstabil warna, antioksidan synergist. Semua ini Hartanah limau asid digunakan secara meluas dalam industri makanan.

Askorbik asid (E300) yang digunakan dalam industri makanan sebagai antioksidan yang menghalang pengoksidaan produk, untuk mempercepatkan pembentukan ketepuan warna dan minuman dengan vitamin C, dalam industri pembuatan bir itu, serta dalam industri farmaseutikal.  Asid laktik (E270) sebagai bahan tambah makanan yang digunakan sebagai pengawal keasidan dalam pemeliharaan sayur-sayuran dan buah-buahan, konfeksi, bir, minuman ringan, roti dan produk roti.

Seperti juga dalam daging, ikan, susu, makanan industri lemak dan lain-lain.  Pengeluaran makanan moden tidak tanpa onservantov makanan tambahan,, yang meningkatkan jangka hayat produk dan mencegah kemerosotan itu.Sitrat Asid (E330) yang paling biasa ialah  asid benzoik dan sorbic dan garam itu.  Syarikat pengimport Soyuzprodopt langsung limau Asid  makanan asid dan pengawet untuk pengeluaran makanan.

Related Posts:
  1. Peach
  2. quince

  

asid sitrik, harta limau, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.