Oren dan buah-buahan

  

Asid sitrik sebagai pengawal selia keasidan

Keterangan: Lemon adalah pengawal asid antioksidan pH, dan sebagai synergist satu antioksidan. Juga boleh digunakan dalam sebagai dispersant dan menghancurkan tambahan. Ia mempunyai menyenangkan rasa. Kelarutan dalam air - 162 g / 100 ml pada 25C.

Subjek penguraian terma. Mula charring di 170S. Tertakluk kepada penuh biodegradasi. Mengikut kodifikasi Eropah digital makanan tambahan asid sitrik E330 dikelaskan dan dimasukkan ke dalam senarai makanan tambahan yang dibenarkan untuk digunakan dalam makanan dan minuman.  Permohonan: Asam sitrat monohydrate makanan adalah tidak berwarna kristal yang menyerupai gula. Aplikasi utama ini produk adalah:

Manisan.  Di sini, asid sitrik digunakan sebagai acidulant dan rasa penambah.  Minuman industri.  Dalam minuman keras dan lembut berkarbonat dan masih asid sitrik minuman ditambah kepada memberikan mereka rasa kesegaran. Di samping itu, ia synergist itu, iaituAsam sitrat sebagai pengawal selia keasidan bahan, menguatkan kesan antioksida, seperti sebagai asid askorbik.

Canning industri.  Di sini Lemon Asid menggunakan sebagai pengawet bukan cuka, yang diiktiraf sebagai karsinogen dan yang penggunaannya di negara-negara yang paling dalam industri makanan secara mendadak terhad.  Lemak dan industri minyak.  Asid sitrik di sini melindungi produk dari mencemarkan berada di landasan mereka logam berat dengan membentuk kompleks dengan mereka. Dengan cara ini banyak mengurangkan kebarangkalian bau anyir lemak, marjerin dan mentega.

Industri kosmetik. Sitrat asid adalah sebahagian daripada persiapan banyak kosmetik: elixirs, losyen, krim, syampu, fixatives rambut, dll Di sini ia digunakan terutamanya sebagai pengawal selia pH.

Sitrat asid (makanan tambahan E330) Pembungkusan Produk itu dibungkus dalam beg kertas dengan liner polyethylene, berat bersih 25 kg.  Pembungkusan: Produk itu dibungkus dalam beg kertas dengan liner polyethylene, berat bersih 40 kg. Sitrat asid makanan diangkut oleh semua cara pengangkutan.

Storage: asid makanan sitrat disimpan di dalam bilik penyimpanan ditutup pada kelembapan relatif 70%. Rak hidup dijamin 3 tahun.  Keselamatan: Boleh menyebabkan kerengsaan saluran pernafasan, perut dan kulit dan permukaan mata. Hati-hati!

Asam sitrat melaksanakan syarikat Logosib.  Walaupun pada awalnya harga yang rendah, kita lakukan diskaun bergantung kepada jumlah barangan yang dibeli.  Jika anda menawarkan dengan harga yang lebih rendah, sila hubungi kami, kami akan berunding terma terbaik untuk anda.  Kami bekerja secara langsung dengan pengeluar, oleh itu, menyediakan pelanggan kami dengan produk-produk yang berkualiti.  Terima kasih kepada kerja-kerja pejabat yang berfungsi dengan baik dan gudang, kami menyediakan pemprosesan cepat dan penghantaran barangan.

Rail bekas, kereta;  oleh syarikat-syarikat pengangkutan.  Untuk maklumat lanjut mengenai harga barangan dan syarat penghantaran, sila hubungi pakar kami sila hubungi: (383) 3-34-34-34, 33-434-33, 334-36-00, 334-39-43, 334-35-59.

Related Posts:
  1. Kualiti minyak pati Orange

  

asid sitrik, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.