Oren dan buah-buahan

  

Limau Dalaman

Bilik limau

Bilik Lemon, jeruk keprok pokok  Tanah air pokok limau adalah di Asia, di mana iklim tropika ini amat sesuai perennials malar hijau. Secara semula jadi, Lemon pokok boleh mencapai 3 kaki, dalam beberapa kes lebih.

Nampaknya di rumah untuk membesar Lemon pokok tidak mungkin, tetapi dalam realiti, ia ternyata lebih mudah. Bagi anda yang boleh dibanggakan dari bilik anda sendiri dengan limau, hanya memerlukan masa untuk menanam benih di tanah. Walau bagaimanapun, adalah mungkin bahawa ia akan berkembang daripada wildings, yang jarang bunga dan buah-buahan beruang.

Untuk dapat pesta pada buah rumah, adalah lebih baik untuk membeli pokok limau kecil di kedai keistimewaan. Satu lagi masa baik di daun limau tertutup mengandungi minyak pati yang akan membantu anda dengan cepat datang ke nada. Jika anda betul menjaga limau pasu, beliau tidak mempunyai kehangatan, cahaya dan kelembapan, ia akan menyenangkan anda dengan hadiah masam sepanjang tahun.  Bagi pokok mandarin, anda juga boleh tumbuh daripada biji.

Dalam kes ini, lebih besar peluang yang pokok jeruk keprok akan menyesuaikan diri dengan rumah anda. Pastikan semula periuk itu setiap tahun, ia adalah syarat yang perlu untuk pertumbuhan pokok jeruk keprok. Apabila ia mula membuahkan hasil, maka pemindahan berkenaan dilakukan tidak lebih daripada dua kali ganda dalam tempoh tiga tahun.

Pokok Tangerine memerlukan baja yang kaya dengan musim panas, ia akan memberi buah rasa manis.  Pokok-pokok sitrus akan membawa masuk ke dalam suasana rumah anda musim panas kekal dan menyokong sistem imun dalam penyakit bermusim pernafasan.

Related Posts:
  1. oren minyak

  

limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.