Oren dan buah-buahan

  

Pai lemon

Dapatkan 1 / 2 pek yis (orang-orang yang sebelum - ditekan - atau mengharapkan nysheshnie, kering), 1 / 2 cawan air, 1 pek marjerin (. 250 gr) Boleh sepenuhnya cair, anda hanya boleh bergaul dengan air suam, maka dia akan podtaet dan sebati, tepung - untuk konsistensi krim pekat, kacau. 2,1 Lemon (bergantung kepada bahagian doh / pengisian yang anda suka) hingga mendidih selama 3-5 minit, kemudian daging kisar, bagi setiap Lemon - cawan gula .

Anda boleh menggunakan epal bukannya Lemon, apa yang limau, kemudian bertanya sebelum mengesyorkan orang-orang yang akan makan, bagaimana mereka berkait dengan semangat rasa nasyshennomu, jika tidak, apa yang lebih baik lapisan kuning memotong (potong yang lebih baik dengan direbus). Cecair, yang direbus lemon, Anda boleh menggunakan ujian dan bukannya air.

Kebanyakan ujian dibentangkan dalam bentuk (saya menggunakan dinding razemnoy), atas Lemon, sekali lagi adunan (anda tidak boleh sama sekali melindungi, dan membuat lukisan, tetapi jangan lupa bahawa pengisian agak doh lembut di dalamnya akan tenggelam sedikit), kemudian bakar (saya mempunyai termometer pecah di dalam oven, supaya saya tidak boleh mengatakan apa yang suhu - purata, mungkin ...). Jika relau adalah dalam bentuk razemnoy, kek boleh menjadi bocor sedikit di lipit.

Dia tidak terlalu kering, supaya cek kesediaan perlu melihat dengan berhati-hati supaya tidak mengelirukan kelembapan daripada mengisi dan kelembapan doh.  Resipi dihantar Masha - f_g@mail.ru

Related Posts:
  1. untuk perasa

  

limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.