Oren dan buah-buahan

  

Kek lemon daripada lima lemon

Untuk pai ini, anda mahu jus lima Lemon, dan ternyata agak masam. Anda boleh mengambil dan jus oren, warna hanya indah!  Buat 300 gram tepung, 150 gram mentega, tiga sudu gula, satu telur dan beberapa sudu wain apa-apa (atau wain yang lama, untuk mendapatkan doh).

Di atas kertas, lukis bulatan untuk dibakar, yang lebih besar dalam saiz dari bentuk, melancarkan doh ke litar, letakkan dalam bentuk kertas sehingga.  Buang kertas, tekan adunan ke tepi bentuk dan keluarkan lebihan dengan rolling pin. Chop dan tempat dalam peti sejuk selama setengah jam.  Dengan tiga Lemon membuang kulit, letakkan di dalam mangkuk, tambah 6 telur.

Daripada lima Lemon memerah jus.  Tambah jus untuk telur dengan semangat, tambah kepada 250 gram sama gula, kacau dengan teliti dan meninggalkan.  Dalam bilet sejuk untuk meletakkan roll kertas dalam bola atau kacang dan bakar pada 200C selama 15 minit, kemudian keluarkan bola dan bakar lagi 15 minit.

Ketika dibakar, penapis mengisi  dan menambah 150 ml krim berat (saya mengambil 35%). Kacau sebati. Pada kek yang panas di dalam oven hak untuk mencurahkan mengisi, mengurangkan suhu kepada 150 C dan bakar selama 35 minit.

Keluarkan dan potong tepi lebihan.  Taburkan dengan gula tepung.  Potong permukaan bulan ...  Jadi.  Resepi ini diambil dari perubahan kecil, misalnya, jumlah doh.

Ini beberapa produk yang sesuai untuk bentuk diameter 30 cm

Related Posts:
  1. Peach
  2. quince, medlar

  

oren, jus oren, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.