Oren dan buah-buahan

  

Kekkek dari zaman kanakkanak

Ini kek kek dari zaman kanak-kanak. Ibu sentiasa dibakar, dan saya hanya makan dan, kini, memutuskan untuk membakar dirinya sendiri. Pai-kek ternyata amat limau, manis dan masam disumbat dengan pastri berair dan rangup.

Pastikan untuk menyejukkan kek anda. Saya mengurangkan panas (suami saya berjalan dalam bulatan dan apabila ditanya?  ), Dan pisau telah dibawa semua yang mungkin. Selepas penyejukan dipotong semua dengan baik, dan lapisan yang baik dibakar pai vidny.P saya dalam kunci semua penaik, kemudian potong kek setiap pada separuh, dalam jumlah, saya mendapat 4 kek. Saya takut bahawa keruping terlalu tebal, dan cuba untuk menyebarkan doh sangat nipis.Kek, Pie dari zaman kanak-kanak ini tidak boleh buat. Kek yang lembut dan direndam limau mengisi dengan baik.

Produk: razryhlite 1 sudu kecil.  3 pcs telur.  Vodka 1 liter st.P.  limau keping 3-4.  Penyediaan: berasingan telur putih dan kuning pada.  Pukul kuning dengan gula sehingga celur,  tambah mentega cair, krim masam dengan baking powder, semangat satu lemon dan vodka.

Perlahan-lahan tuangkan tepung, adunan bertukar likat, tetapi tidak sejuk.  Bahagikan adunan kepada tiga keping dan kek bakar. Pada tiga pusingan kek akan hanya hak. (Saya bakar pada sekeping roti dan adunan dibahagikan kepada dua bahagian).  Bakar 80-10 minit dengan cepat., Pada 170 *.  Kek untuk menyejukkan, ditutup dengan polyethylene, supaya tidak pergi kering.

Untuk mengisi dengan air panas untuk membakar yang lemon dan menjengkelkan, tambah gula dan kacau sehingga dibubarkan.  Korzh sangat lancar limau mengisi (pengisian bukan untuk menyelamatkan, semua diserap).  Campurkan protein dengan gula sehingga puncak tegas dan kot yang pai meringue keseluruhan.  Letakkan dalam ketuhar panas sehingga meringue adalah ringan blushed.

Pie (mesti!) Percuma.  Viva Pinata Viva!

Related Posts:
  1. aprikot
  2. oren

  

limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.