Oren dan buah-buahan

  

Lemon meringue pai

Meringue Fluffy lebih pai mengisi dengan syurga yang lembut di muka bumi! Untuk menyediakan  meringue dengan kadar 8 hidangan, mengambil:  6 sudu tepung jagung  1 sudu besar. ditambah 0.25 Art. gula (pilihan)

2 sudu teh limau parut kulit  1 / 8 sudu teh krim tartar daripada  1 / 2 sdtLemon meringue tart dengan ekstrak vanila. Lemon pai dengan lembaran first meringue adunan tersebar di dalam lembaran cookie dan taburkan semburan masak sedikit.

The tepi roller membengkok itu, supaya kemudian ia tidak melimpah keluar dari pemadat.  Laman-laman berikut menyusun atur doh di atas yang pertama, penyiraman setiap semburan. Letakkan pai selama 20 minit di dalam oven sehingga ia memperoleh warna keemasan, kemudian meletakkan sejuk pada suhu bilik.  Tepung jagung dicampur dengan air dan kacau sehingga kanji benar-benar dibubarkan. Di sini adalah untuk memandu cawan gula dan jus lemon. Masak dengan api sederhana selama 5 minit, sehingga bisul campuran. Kemudian memukul sehingga tebal.

Keluarkan periuk panas, memandu ke kandungan kuning telur, kemudian kembali bekas kepada haba dan reneh selama 2 minit pada masa yang campuran harus menebalkan ketara. Masukkan limau semangat dan kebenaran untuk sejuk pada suhu bilik.  Putih telur perubahan dalam mangkuk besar dan pukul pengadun elektrik sehingga berbuih. Tambah ekstrak vanila dan krim daripada tartar, memukul sehingga busa lembut.  Ini adalah untuk memacu gula selebihnya.

Spoon untuk memeriksa jika ia akan bekerja daripada busa untuk membuat suatu atas keras (untuk menyentuh bahawa busa bahagian cembung sudu pada busa mesti kekal bukit).  Tutup doh mengisi limau, atas dengan campuran protein dengan sudu dan membuat pongsu. Bakar selama 6 minit sehingga meringue bermula Browning.Lemon meringue tart dengan Letakkan sejuk sekurang-kurangnya sejam dua, kemudian tutup dan menyejukkan untuk menghantar sehingga makanan limau pai dengan meringue di atas meja.   2011  . All rights reserved.

Pengeluaran semula adalah dilarang.

  

jus lemon, limau kek, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.