Oren dan buah-buahan

  

Lemon pai kek dalam kesamaan daripada limau

Saya melihat di saluran telekafetak lazat kek ini telah disampaikan, tetapi dia telah dilakukan dengan limau, saya mengambil lemon jadi kita pergi.  Segera saya berkata, timbul sekurang-kurangnya.  Membuat doh.  Campurkan tepung dengan gula dan cop dengan mentega (marjerin) untuk serbuk halus. Saya melakukan ia dalam sepinggan besar nozhomna meja saya semua jatuh selain dan cuba melarikan diri di tingkat: (  Tuangkan di atas meja.  Tambah sedikit air suam ke jelujur juga agak sedikit kepada konsistensi tanah liat vymeshivayut lembut.

Balut dalam bungkus plastik dan keluarkan peti sejuk, walaupun berehat sedikit.  Sediakan pemadat.  Dengan satu semangat limau menembak. Lemon dipotong menjadi bahagian dan meletakkan pada kuasa besar di dalam ketuhar gelombang selama 20 saat! Maka satu potongan dengan pisau dan daging jus pati, tegang benih dan pulpa. Menolak bahagian tepi.  Telur, pukul sedikit saharomsovsem.

Tambah krim dan pukul lagi sedikit, mendapatkan campuran manis untuk "dadar." Tambah dimasak lebih awal Lemon jus dan semangat., Campuran manis kami beku. kacau dan keluarkan ia dalam peti sejuk.

Borang atau silikon atau perpecahan yang terbaik untuk lebih baik anda mengambil kek, yang dipanggil "tanpa ujian obkladyvayut tangan bencana menghina 'secara semulajadi dari dalam:) pra-melumasi bentuk tidak perlu, kita mempunyai minyak yang cukup di testene prigorit, diuji:) tidak boleh Jangan lupa poket dengan garpu supaya doh tidak bengkak.  Dimasukkan ke dalam ketuhar dipanaskan do160 darjah .. minit di pinggir desyatsledite pai tidak diselesaikan, ada tempat untuk menjadi pemadat mencurahkan. kek sebelum mencurahkan pengisian perlu sedikit panggang ... sebaliknya akan merebak dan propechetsya.

Keluarkan kek podpechenny dari oven, tuangkan mengisi dan meletakkan kembali dalam oven dan bakar sehingga masak sepenuhnya mengisi. 20 minit .. 30 ..

Kek siap untuk menyejukkan, maka ia rasa lebih baik, taburkan atas dengan gula tepung dan tidak percaya Makan:):)  Nikmati teh anda!

Related Posts:
  1. medlar

  

jus lemon, lemon

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.