Oren dan buah-buahan

  

Lemon tart klasik

Crisp pastri manis dan mengisi berperisa masam.  Benar perempuan-perempuan simpanan menggunakan pelbagai ujian yang berbeza. Saya memutuskan untuk membuat doh pasir-masam krim.  Tetapi ada satu kaveat - adunan adalah lebih baik untuk menambah hanya kuning untuk menjadikannya   lebih rapuh.

Protein yang ditinggalkan.  ~ 2 cawan tepung, 100g mentega, 150g krim masam, 0.5 cawan gula, 1 telur, 0.5 jam baking soda  2 ~ 3 Lemon, 2 sudu makan kanji h, 4 h sudu gula

lemon mendidih dalam air yang banyak selama 15 minit. Tuangkan air sejuk   dan sejuk.  (Penghadaman Lemon perlu untuk menghilangkan kepahitan tertentu.   Jika lemon tidak terlalu pahit atau jika kepahitan cinta, mereka boleh   tidak mendidih.)  Potong, atau memilih benih dan mengisar dalam pengisar, atau pas   melalui penggiling daging. Lemon banyak bergaul dengan gula dan kanji.

Tangan untuk menggosok tepung dan mentega.  Tambah kuning telur (protein ditangguhkan), krim masam, gula dan soda.  Uli doh. Bahagikan kepada dua bahagian yang tidak sama rata.

Kebanyakan daftar dan   dimasukkan ke dalam bentuk (segi empat atau bulat cm 16h25 d = 22 ~ 24 cm), membentuk sisi.  Untuk menyusun atur doh limau seseorang setengah dan menutup bahagian kedua doh dilancarkan.  Melumasi protein.

Masukkan t = ketuhar dipanaskan 200C selama 15 hingga 20 minit - sehingga zarumyanivaniya.  Pai sejuk bersedia sedikit, keluarkan dari acuan dan dipotong menjadi ketulan.

  

limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.