Oren dan buah-buahan

  

Pai lemon dari 2 lemon

Ujian: 125 gr.margarina (minyak) kualiti yang sangat baik, tetapi tidak sejuk, dan hanya lembut menyentuh  250 300gr.muki  2 sudu teh gula  2 sudu krim masam (susu sejuk, krim, air)

tepung dan marjerin dengan hujung jari anda untuk sapu dengan cepat ke dalam nibs, tambah semua bahan-bahan lain dan cepat menguli doh, balut dalam foil dan dimasukkan ke dalam peti sejuk selama 30 minit. Bagi kami Lemon pai doh roll nipis vystelit pihak mereka dan pembentuk bawah, memukul dengan garpu, tempat di dalam lembaran penaik dan mengisi walaupun untuk mengisi 1 cm di bawah penuh.  Pengisian: 2 Lemonpertengahan bersaiz!  400ml.smetany (krim)  C Lemon membuang semangat dengan parut dan memerah jus.

Resipi adalah mudah: campurkan semua bahan dan pukul sehingga sebati dan sehingga gula larut.  Di dalam ketuhar yang baik dipanaskan hingga 200 darjah pan perlahan-lahan memperkenalkan produk-produk kami (berhati-hati supaya tidak tumpah) dan bakar 10 minit. Selepas itu berkurangan suhu sederhana dan bakar lagi 25-30 minit.

Doh harus blushed, dan kemudian ia bergerak jauh dari acuan, mengisi peningkatan berbentuk kubah dan dipadatkan untuk menyentuh dan akan melantun.Pai Lemon dari 2 lemon Keluarkan dari ketuhar dan biarkan selama 10 minit.Pai Lemon dari 2 lemon mengisi jatuh tahap.

Berhati-hati melepaskan dari acuan.  Jika anda mahu, dan jika ada protein lebih (saya selalu mempunyai tupai beku) boleh membuat krim protein: Campur gula sehingga sejuk stabil busa putih. Dengan picagari pastri untuk tanah di permukaan Lemon pai dan hantar dalam ketuhar selama 3 minit, hingga warna perang tupai kecil.

  

pai limau, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.