Oren dan buah-buahan

  

Pai lemon dari Lyudmila Vasilyeva

Resipi limau pai - ini adalah karya baru masakan dari Lyudmila Vasilyeva. Beliau doh dibakar, tetapi dengan pengisian yang sangat istimewa. Lemon memberikan campuran aroma sitrus, dan rasa kek ternyata manis dan masam. Dan beliau bersedia dengan cepat: tidak perlu menunggu beberapa kali sehingga doh yang akan dilakukan.Pai Lemon dari Lyudmila Vasilyeva Secara umum, cuba untuk diri sendiri.  Satu sudu besar yis kering larut dalam 5 sudu susu hangat dan meninggalkan di tempat yang panas akan datang.

Sementara itu, cop 200 gram marjerin dengan tiga cawan tepung (tepung secara beransur-ansur dosypaya). Apabila yis sesuai, kemudian mereka tuangkan segelas  susu, dan menambah satu  telur, satu sudu besar  gula dan garam secukup rasa.  Untuk mengisi mengambil Lemon dan mengeluarkan tulang, skip mereka melalui penggiling daging 2. Dalam jisim ditambah kepada kaca  gula, dan semuanya adalah benar-benar bercampur.

Doh bahagikan kepada keping (jika periuk besar, kemudian oleh 2, jika kecil - untuk 4). Melancarkan satu bahagian dan diletakkan di atas sehelai penaik (adalah lebih baik kertas baking prostelit). Selain menyusun atur limau pemadat, tutup dengan kerak pai, melancarkan bahagian lain ujian. Tepi adalah seperti berikut zaschipnut, jadi pemadat tidak bocor. Top berlumur produk telur, maka kek itu perlu diberi rasstoyatsya 20-30 minit. Anda kemudiannya boleh membakar.

Produk siap boleh ditaburi dengan gula tepung.

  

pai limau, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.