Oren dan buah-buahan

  

Pai lemon dengan siap kunci doh

Ia bermula dengan musim sitrus, termasuk tempat kehormatan sentiasa Lemon - sumber yang kaya vitamin C. Anda digunakan untuk menambah keping limau dalam teh atau mengisar dengan gula, dan sebagai tentang limau pai? Pasti, anda akan menghargai rasa dan tekstur yang lembut. Untuk tidak membuang masa pada adunan masak, membeli sehelai siap dibuat.  Kaedah penyediaan Panaskan oven 230 ° C. Vystelite pastri kunci untuk membentuk lancar atau dipenuhi dengan kertas nipis lilin.Pai Lemon dengan siap kunci doh

Bakar selama 11/09 minit sehingga kerak menjadi perang keemasan. Sejuk sepenuhnya. Campurkan tepung jagung dalam periuk gula, dan tepung, secara beransur-ansur menambah air, kacau. Tempat dengan api sederhana, kacau sentiasa, membawa campuran sehingga mendidih.

Kurangkan kecurian untuk sekurang-kurangnya dan masak 2 minit lagi. Buang dari haba. Campurkan satu perempat daripada campuran disediakan dengan kuning telur.

Tuangkan banyak kembali dalam mangkuk, panas 2 minit dengan api perlahan, matikan api. Ketawa mentega jus lemon dan semangat limau. Campuran limau yang mempunyai banyak campuran panas telur-tepung. Cairkan coklat putih di mandi air.

Pukul keju krim lembut dengan mixer, menambah sedikit coklat putih sejuk. Sebarkan keju dan kek coklat di pasir podgotovlenyny.Pai Lemon dengan siap kunci doh Spoon Top lot limau. Pai tempat di dalam peti sejuk selama 2-3 chasa.Vzbeyte krim, menghias kek mereka, taburkan kepingan badam di atas.

Hantar pai dalam peti sejuk selama 30 minit.  Bagaimana dan apa yang fail Hantar limau pai la carte keping, untuk teh.

Related Posts:
  1. oren

  

jus lemon, limau kek, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.