Oren dan buah-buahan

  

Pai lemon (serai)

Untuk magnolia perlukan: 2 sudu besar. gula  1 sudu besar. tepung  1 sudu besar. masam Lemon Pie (Schizandra) kaedah memasak Lemon Cuci dan kering, dan kemudian dengan kulit melalui penggiling daging. Adalah wajar untuk cuba mengupas rasa jarang berlaku, tetapi ia boleh rasa pahit. Jika anda mendapat limau pahit, atau membuat pemadat tanpa kulit, atau pra-berenang Lemon selama 15-20 minit dalam air mendidih: prosedur ini menghilangkan kepahitan. Tambah gula, kacau.

Cuba pemadat mungkin perlu menambah gula (bergantung pada limau tersebut). Pengisian bersedia.  Untuk menguji marjerin cair dan campuran dengan krim masam. Secara beransur-ansur, kacau, tambah tepung dicampur dengan serbuk penaik sehingga doh itu datang daripada tangan, manakala selebihnya lembut.

Gris hidangan roti dengan mentega atau marjerin. Bahagikan adunan kepada 2 bahagian, setiap satu daripada yang dilaksanakan. Satu lapisan harus seperti untuk menutup bahagian bawah dan tepi hidangan yang membakar. Tuangkan pengisian atas doh dan tutup dengan lapisan kedua.  Bakar selama 40 minit dalam oven dipanaskan 170 `C. Anda boleh makan panas, tetapi adalah wajar ia sejuk. Mengisi limau sejuk lebih sedap.

Read more.   2009 2010,  . All rights reserved. Anda hanya boleh menggunakan satu perhubungan yang aktif kepada sumber.

Related Posts:
  1. penanaman Apricot

  

Serai, kek lemon, lemon

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.