Oren dan buah-buahan

  

Resipi kek lemon dari

Lemon Pie resepi dari majalah

Ia memberikan yang sangat lembut dan SANGAT Lemon.saya menemui satu resipi dalam majalah Saya suka memasak dan kini dia ( eu kek-tiada) - kegemaran saya!< Буду рада,если он понравится и вам. 200г муки высшего сорта, 1 ст.л.крахмала, щепотка соли,1 ч.л.разрыхлителя,100г маргарина,2 ст.л.воды 4 яйца,сок 3 лимонов,цедра 2 лимонов,200г сахара, 2ст.л.крахмала, 3 ст.л. сах.пудры 1.Замесить песочное тесто из всех ингредиентов.Поставить в холодное место на 1 ч.,затем раскатать тесто в тонкий пласт.

Doh 2.Vylozhit kepada bentuk yang tersebar di beberapa lokasi di bortikam.Prokolot vilkoy.Vypekatosnovu pan 20-25 minit. Dalam dipanaskan hingga 200 C oven sehingga perang sedikit tsveta.Vynut dari oven.  3.Prigotovit nachinku.Zheltki gula dan pukul pukul, dimasukkan ke dalam air mandi dan, jus lemon,dan semangat sehingga krema.Snyat krahmal.Vzbivat tebal dengan api. Masa yang sama terus pukul, secara beransur-ansur menambah

Pai Lemon resipi dari majalah krim 4.Vylit pada asas dibakar piroga.Belki cambuk dengan gula tepung, dengan kond.meshka memakai kek selama 10 reschetku.Zapekat 15 minit.  5.Gotovy kek untuk mengeluarkan dari oven, memberi krim ostyt.Ukrasit disebat.  R. S. protein massa boleh merebak tanpa kond.meshka hanya mengedarkan ia dari atas limau mengisi.

  

kek lemon, jus lemon, lemon

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.