Oren dan buah-buahan

  

Resipi mudah untuk pai limau

Resipi yang paling mudah limau pai. kulit tebal,   banyaknya direndam dengan sirap limau.  3 telur, 0.5 cawan gula, 1.5 h sudu serbuk penaik 2 / 3 cawan tepung   1 jam sudu limau semangat, jika boleh - 0.5 jam sudu kunyit  4 lemon kecil (200ml jus limau), ~ gula 3 / 4 cawan  Pukul telur dengan mixer dengan gula dan kunyit untuk buih.

Tambah tepung, baking powder dan semangat parut Lemon (semangat - hanya lapisan atas buah-buahan berwarna kulit). Kacau.  Tuangkan dalam bentuk d = 20cm (gris bawah) dan letakkan dalam dipanaskan   t = 170 ~ 180C oven sehingga lembut - 40 hingga 50 minit.

Sedia untuk mengambil kek dan sejuk, tidak mengeluarkan dari acuan.  Walaupun pai tumbuh sejuk, menyediakan sirap.  Untuk pemisahan yang lebih baik jus lemon sedikit panas. Anda boleh memasak mereka seminit   3 di air mendidih, anda boleh meletakkan di dalam mangkuk dan masukkan ke dalam oven, anda boleh memanaskan   di dalam ketuhar gelombang 2 ~ 3 minit. Dalam pemanasan di dalam ketuhar gelombang yang lemon, mengelakkan letupan, dipotong dua.  Dari lemon memerah jus. Anda perlu mendapatkan ~ 200 ml jus.

Tambah gula dan kacau sehingga ia larut. Gula memakai   rasa. Jika sirap terlalu berasid, cairkan dengan air masak.

Ostyvshy keluarkan kek dari acuan dan meletakkannya kembali (ini adalah perlu untuk   doh otliplo dari bahagian bawah borang. Jika tidak, ketika mengeluarkan pai di sudah tepu   kek boleh dibatalkan.)  Jika anda ingin untuk hal memberi yang lebih baik kek boleh diletakkan terbalik.  A pencungkil gigi untuk membuat banyak lubang di permukaan kek.  Sama rata tuangkan sirap limau.

Biarkan selama beberapa jam, lebih baik semalaman untuk merendam.  Resipi dengan mengisi pai limau:

Related Posts:
  1. buah pic

  

kek lemon, lemon jus, jus lemon, lemon

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.