Oren dan buah-buahan

  

Satu resepi mudah pai limau

Hari ini saya menawarkan anda satu resipi mudah limau pai, yang boleh membuat walaupun seorang suri rumah yang tidak berpengalaman pemula. Kek ini boleh menjadi sangat atas jalan, jika anda akan turun kepada syarikat tetamu yang menggesa agar benar-benar teh. Ia ternyata besar, jadi ia hanya cukup untuk sekumpulan lapan orang - pada masa yang sama masing-masing akan mendapatkan tidak sekeping

Untuk kek: serbuk 2 sudu kecil baking  Untuk atas: Daripada mentega cair, krim masam, telur, gula, tepung, baking powder dan menguli adunan likat tebal.  Dan letakkan dalam darjah dipanaskan 200. ketuhar selama 25 minit. Walaupun kek dibakar, menyediakan pengisian. Untuk melakukan ini, cincang itu kismis, lemon dan kacang (dalam pengisar atau tetel).  Menerima banyak kacau dengan segelas gula dan mengagihkan sama rata selama Korzh selesai secara langsung pada borang tersebut.

Hantar pirogP di dalam oven selama 15 minit. Kemudian sejuk, taburkan dengan coklat parut dan dipotong menjadi kepingan.  Nikmati teh anda!

Related Posts:
  1. air Terbaik bru teh
  2. Buah

  

pai limau, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.