Oren dan buah-buahan

  

Satu resepi yang baik dan mudah untuk pai limau

Satu resipi yang baik dan mudah untuk pai limau

Untuk pencinta limau pai mencadangkan resepi yang baik dan mudah. Saya menggunakan pastri puff, beku, yang dijual di kedai-kedai, walaupun doh baik (pengeluar yang baik) untuk memilih kaedah percubaan dan kesilapan. Bahagikan adunan kepada 2 bahagian yang sama, yang dilaksanakan. Satu bahagian untuk meletakkan keluar pada kertas sekeping roti, meletakkan ia di seluruh permukaan limau pemadat. Meliputi bahagian kedua, zaschipat tepi. Pai gris dengan telur dipukul, menikam seluruh permukaan dengan garpu. Letakkan dalam ketuhar selama 40 minit.

Untuk limau Pengisian: 1 - 2 lemon animo dengan daging kisar, campurkan dengan 1 cawan gula.  Resipi asal menggunakan adunan yang berbeza: yis (0.5 pek) dicairkan dengan 1 cawan susu panas, dibiarkan. Cairkan pek marjerin (kira-kira 200g), tambah secubit garam campuran, dengan susu dan 1 telur. Tuangkan tepung (kira-kira 3 cawan), doh perlu jadi sejuk, supaya pada masa akan datang ia boleh dilaksanakan.

The adunan di dalam peti sejuk selama 40 minit. Resepi ini sangat tua, jadi untuk menerangkan secara khusus pada kiraan yis tidak boleh (sebelum mereka telah dijual dalam pek mentah).

  

pai limau, limau

© Copyright pic.ertk.info
Fakta menarik tentang oren, lemon, pic, aprikot dan buah-buahan lain.